news.team

Η νέα ταινία του γνωστού μας ως The Boy, Αλέξανδρου Βούλγαρη, τιτλοφορείται Το Νήμα και κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτήν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Άστορ (Σταδίου 28 - είσοδος από στοά Κοραή, δίπλα στο Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Κοραή), σε διανομή της WEIRDWAVE.

Το φιλμ πρωτοπροβλήθηκε στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχει ταξιδέψει σε διάφορα ακόμα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Πρωταγωνιστεί η Σοφία Κόκκαλη, ενώ σε έναν μικρό ρόλο μπορείτε να δείτε και τον παλιό μας συντάκτη, Στυλιανό Τζιρίτα. Το soundtrack υπογράφει ο Βούλγαρης σε συνεργασία με τον Felizol, ενώ το sound design έχει αναλάβει ο Κτίρια Τη Νύχτα.

Ο ίδιος ο The Boy περιγράφει την ταινία του με τα παρακάτω λόγια: «Το Νήμα είναι μια προσωπική ταινία σκανταλιά. Μάλλον είναι για θεατές που τους αρέσουν οι κωμωδίες που δεν έχουν αστεία, οι ταινίες επιστημονικής φαντασίες που οι ήρωες δεν ξέρουν να αλλάξουν μια λάμπα, οι άγριες ερωτικές σκηνές που συμβαίνουν μέσα στο μυαλό, για θεατές που θέλουν όταν βγαίνουν απ’το σινεμά να ψάχνουν το σάουντρακ της ταινίας, για άγρια αγοροκόριτσα και άντρες λάτρεις του μελοδράματος και του καταθλιπτικού τεχνικολόρ, για μυωπικούς που κάτι παθαίνουν με το κόκκινο χρώμα, για θεατές που μια μέρα δεν θα  ντρέπονται να κλάψουν δίπλα στον φίλο τους».

Το Νήμα, ωστόσο, δεν μας έρχεται ...σκέτο, αλλά μετά μουσικής!

Κάθε βράδυ, λοιπόν, μετά την προβολή των 22.00 (η ταινία διαρκεί 96 λεπτά), μια έκπληξη θα περιμένει τους θεατές και το κοινό. Το φουαγιέ του ΑΣΤΟΡ θα μεταμορφώνεται σε μπουάτ φιλμνουάρ, με μικρές συναυλίες και ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

Πέμπτη 7/12 - Felizol

Παρασκευή 8/12 - The Boy

Σάββατο 9/12 - Κτίρια Τη νύχτα

Κυριακή 10/12  - Άγγελος Κυρίου

Δευτέρα 11/12 - Λόλεκ

Τρίτη 12/12 - Δεσποινίς Τρίχρωμη

Τετάρτη 13/12 - Nalyssa Green

{youtube}xgxe0Z-ErgI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured