Ιωάννα Νικολάου

Το Avopolis.gr και η Nova, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μια από τις 2 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας, «Καζαντζάκης», που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου. 

O διαγωνισμός μας έληξε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό email. 
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

diaNova_keimeno.jpg

Λίγα λόγια για την ταινία 

Πρόκειται για μια πολυκύμαντη αναζήτηση του συγγραφέα, μέσα από όνειρα και ταξίδια σε τόπους που αγάπησε, διεκδικώντας να κατανοήσει βιωματικά τον Χριστό, τον Βούδα, τον Λένιν, για να καταλήξει, μέσω του Οδυσσέα του, στην «Κρητική Ματιά» η οποία τον οδήγησε στην κατάργηση του φόβου του θανάτου και στην κατάκτηση μιας ανώτερης ελευθερίας.

Μια ιστορία αγάπης, πίστης και δύναμης ενός συγγραφέα που μπόρεσε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τη βαρβαρότητα  της εποχής του και να μείνει το έργο του αιώνιο.

Ηθοποιοί

Μετά τους Κωνσταντίνο Καβάφη, Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και Ιωάννη Βαρβάκη, ο Γιάννης Σμαραγδής βιογραφεί ακόμη έναν σπουδαίο Έλληνα, τον Νίκο Καζαντζάκη. Με ένα crew ηθοποιών που υπόσχεται αδιαμφισβήτητη επιτυχία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου,  Θοδωρής Αθερίδης,  Ζέτα Δούκα, Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης.

Trailer
{youtube}X_q2DZdT_R4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured