Το σχήμα ελεύθερου αυτοσχεδιασμού The 3rd Man Element ξεκίνησε την πορεία του το 2005 και πρόσφατα ενεργοποιήθηκε και πάλι, αρχίζοντας έναν νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων.

Σταθερή «ψυχή» του γκρουπ παραμένει ο μουσικός, συνθέτης, τραγουδοποιός και ιδιοκτήτης της Puzzlemusik, Χρήστος Αλεξόπουλος, ο οποίος στην παρούσα φάση των 3rd Man Element συμπράττει σταθερά με τον Βασίλη Ποδαρά των Next Step στα τύμπανα, αφήνοντας -ως είθισται- τη θέση του 3ου μέλους σε έναν ξεχωριστό κάθε φορά καλεσμένο.

Στη δεύτερή τους λοιπόν εμφάνιση για φέτος, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη), καλεσμένη των 3rd Man Element θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και ποιήτρια Ευγενία Λουπάκη, η οποία θα κληθεί να αυτοσχεδιάσει με κείμενα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη 12ετή πορεία του γκρουπ.

Το κυρίως υλικό για τον αυτοσχεδιασμό θα αντληθεί από τα  ποιήματα των τριών ποιητικών έργων της, με πιο πρόσφατη τη συλλογή Το Σπίτι από Μακριά (εκδόσεις Μελάνι, 2017).

Σε συνεργασία με τη διοργάνωση, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις για τη βραδιά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «3rd Man Element» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το απόγευμα της Παρασκευής 17/11, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured