φωτογραφία: Θοδωρής Μάρκου

Αύριο Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το 11ο κατά σειρά βινυλιακό single της αποκλειστικής 7ιντσης σειράς της Inner Ear, A Distant Victory Singles Club.

Η σειρά έχει εορταστικό χαρακτήρα, για τα 10 χρόνια του πατρινού label, και δίνει την ευκαιρία (μέσω συνδρομής) να αποκτήσει κανείς 12 συνολικά 7ιντσα singles με αποκλειστικές για το project ηχογραφήσεις. Κάθε ένα εκδίδεται σε 100 (χρωματιστά) βινυλιακά αντίτυπα. Τα singles αυτά δεν θα εμφανιστούν στα δισκοπωλεία και θα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα.

Ο Νοέμβρης ανήκει λοιπόν στον τραγουδοποιό Jack Heart, το μουσικό δηλαδή alter ego του Νικόλα Κοκολάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται έτσι από το 2013 και μέσα στη φετινή χρονιά παρουσίασε το ντεμπούτο άλμπουμ του Emotional Piñata.

Το single ωστόσο "Voodoo King" που δίνει για τη βινυλιακή σειρά της Inner Ear δεν περιέχεται εκεί, αλλά κυκλοφορεί αποκλειστικά για το A Distant Victory Singles Club -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Στο μπάσο μάλιστα και στα ντραμς βρίσκουμε μέλη των Baby Guru, τον Sir Kosmiche και τον King Elephant, αντίστοιχα, με τον πρώτο να συμμετέχει και στο b-side "108".

Επί του παρόντος, ο Jack Heart βρίσκεται στο στούντιο και δουλεύει υλικό για έναν καινούριο δίσκο, που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

{youtube}1oj5QQaKMew{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured