Ιωάννα Νικολάου

Το Avopolis.gr και η Nova, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μια από τις 4 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας, «Success Story», στις 31/10.

O διαγωνισμός μας λήγει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα και μπορείς να λάβεις μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Success Story» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας τα στοιχεία σου
(Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

Λίγα λόγια για την ταινία
Δεν είναι το «Success Story» που έχεις συνηθίσει. Είναι ένα χρονικό προδοσίας, συνωμοσίας και ίντριγκας, μία «γκρίζα» κωμωδία στα πρώτα χρόνια της κρίσης, ένα σκοτεινό παιχνίδι με πανίσχυρους παίκτες. Η ταινία «Success Story», σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη και με σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova και κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί σε Ά τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Το «Success Story» είναι η 14η ταινία του Νίκου Περάκη, έξι χρόνια μετά το «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά». Ο Νίκος Περάκης επιστρέφει για να σχολιάσει την Ελλάδα της κρίσης με μια ιστορία βγαλμένη από την πραγματικότητα που ξεπερνά συχνά και την πιο τρελή φαντασία.

Οι στίχοι και η μουσική της ταινίας φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, που χαρίζει το «άγγιγμα του Μίδα» (συμμετοχή σε 16 δίσκους που έχουν γίνει χρυσοί ή πλατινένιοι) σε άλλη μία ταινία του Νίκου Περάκη, μετά το soundtrack-ορόσημο «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», την «Ψυχραιμία» και το «Η Λίζα και Όλοι οι Άλλοι». Το τραγούδι των τίτλων, «Στον Αέρα», ερμηνεύει το pop icon Demy.

Με την ταινία «Success Story», η Nova, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία με περισσότερες από 135 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών και έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

success_story_keimeno.jpg

Υπόθεση
Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από έναν παθιασμένο έρωτα στα χρόνια της απερισκεψίας. Ο Παναγής Πάνδωρας, ένας εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή, όμορφη και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού, Τζορτζίνα Τζελέπη. Κόντρα στα προγνωστικά, οι δυο τους ερωτεύονται απερίσκεπτα και παράφορα. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μία δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της. Όταν τελικά οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους. Όλα θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή όταν ο πρωταγωνιστής της, Παναγής Πάνδωρας, μαθαίνει πως μια βόμβα απειλεί τη ζωή του, τη στιγμή που ανακοινώνει την κάθοδό του στην πολιτική.

Ηθοποιοί
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βάσω Καβαλιεράτου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και Μαρία Αλιφέρη.

Το trailer της ταινίας

{youtube}N3XNWvkdJzM{/youtube}


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured