Έναν μόλις χρόνο μετά το 2ο τους άλμπουμ Connect The Dots (δείτε τι έγραψε γι' αυτό ο Μιχάλης Τσαντίλας, κάνοντας κλικ εδώ), οι Playground Theory είναι καθώς φαίνεται έτοιμοι να επιστρέψουν στη δισκογραφία.

Για την ώρα, πάντως, έχουμε εκ μέρους τους ένα νέο single με τίτλο "Escape The Night", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Παρότι μάλιστα πρόκειται για ψηφιακή κυκλοφορία, υπάρχει κι ένα άτυπο b-side: ένα remix στο ίδιο κομμάτι, φτιαγμένο από το μουσικό, συνθέτη, παραγωγό και DJ Fading Soul.

Στο "Escape The Night", διαβάζουμε, «μουσική και στίχοι ενώνονται για  να εκφράσουν τον αγώνα να ξεφύγουμε από την μονοτονία της καθημερινότητας. Το τραγούδι λειτουργεί σαν μία συνειδητοποίηση και αποδοχή του ότι τα πράγματα δεν θα έρθουν πάντα όπως τα περιμέναμε».

Το κομμάτι προλογίζει το νέο άλμπουμ των Playgroud Theory, Tears Go Upwards, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα βγει πάντως από την Puzzlemusik, σε παραγωγή, μίξη και mastering του Γιώργου Πρινιωτάκη.

Το Σάββατο που μας έρχεται (21/10), η μπάντα θα εμφανιστεί ζωντανά στο Gagarin, λαμβάνοντας μέρος στο C-Loud Festival.

{youtube}VNSBHGmgB7U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured