news.team

Ο κόσμος τη χλευάζει μα ούτε τη νοιάζει
Μπύθουλα Κολωνάκι το ίδιο τουπέ
Και στον Παναγιωτάκη σαν πάει ν’ αρθρώσει κάτι
Εκείνη του απαντάει «Σιλάνς, Βλαξ, Κουτέ»

Διαχρονικά δημοφιλής έχει αποδειχθεί η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά Μαντάμ Σουσού, η οποία αναμένεται να τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού φέτος, καθώς ο Γιάννης Κακλέας έστησε μια νέα εκδοχή της, με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: η πρεμιέρα έγινε προχθές Τετάρτη 11/10 στο θέατρο Παλλάς, όπου και ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων (μέχρι τις 26 Νοεμβρίου).

Η παράσταση διαθέτει όμως και το δικό της τραγούδι, μια δημιουργία της Μαρίζας Ρίζου σε ερμηνεία βέβαια της ιδίας, που έχει επίσης τίτλο "Μαντάμ Σουσού" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Feelgood και είναι προσανατολισμένο στη ζωή και την κοσμοθεωρία της ονειροπαρμένης (και μεγαλομανούς) ηρωίδας του Ψαθά.

Η παραγωγή ανήκει στον Γιάννη Παξεβάνη, η ενορχήστρωση στον Δημήτρη Σιάμπο (ο οποίος ακούγεται και σαν μουσικός, στην κιθάρα), ενώ στα φωνητικά συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Μαρίζα Ρίζου, στο μεταξύ, ανακοίνωσε και ζωντανές εμφανίσεις για τη χειμερινή σαιζόν: το Σάββατο 11 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο PassPort Κεραμεικός, όπου και θα βρίσκεται για 5 συνολικά Σάββατα.

{youtube}yKdELewsvkk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured