Πάνε πια 27 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου, όμως εξακολουθεί να είναι σταθερό σημείο αναφοράς για τους νεότερους μουσικόφιλους της χώρας μας που καταπιάνονται με τα ροκ πράγματα.

Είναι λοιπόν είδηση η κατά τύχη ανακάλυψη μιας άγνωστης μπομπίνας, στην οποία είχαν καταγραφεί οι συναυλίες του με τους Απροσάρμοστους στο ιστορικό An Club, τα διήμερα 6 & 17 Μαρτίου 1990 + 23 & 24 Μαρτίου 1990 -λίγους μόλις μήνες πριν τον θάνατό του. Η τότε σύνθεση των Απροσάρμοστων είχε τον Βασίλη Πετρίδη στην κιθάρα, τον Αλέκο Αράπη στο μπάσο, τον Κυριάκο Δαρίβα στα ντραμς, τον Οδυσσέα Γαλανάκη στη 2η κιθάρα και τον Λουκά Γκέκα στα πλήκτρα.

Τη μπομπίνα βρήκε ο τότε ηχολήπτης του An, Μπάμπης Χαλάτσης, ο οποίος και την παρέδωσε στη B-otherSide Records. Ύστερα λοιπόν από ηχητική επεξεργασία και καθαρισμό από τον εξειδικευμένο και έμπειρο ηχολήπτη Γιάννη Κύρη, προέκυψαν 11 στιγμές των συναυλιών εκείνων, που κόπηκαν σε 500 βινύλια, υπό τον τίτλο An Club Live!. Στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε το "Rock 'n' Roll Στο Κρεβάτι".

Από αυτά τα 500 αντίτυπα, τα 70 πρώτα κυκλοφορούν σε ειδική χειροποίητη κασετίνα, η οποία περιέχει μια γκραβούρα με το εξώφυλλο του άλμπουμ, δυο γιγαντοαφίσες-ανατυπώσεις από τις αυθεντικές αφίσες του An Club (ευγενική παραχώρηση από το αρχείο του χώρου), καθώς και ένα CD με 8 επιπλέον τραγούδια. Από τις υπόλοιπες 430 κόπιες, οι 180 βγήκαν σε συλλεκτικό κίτρινο βινύλιο και οι 250 υπόλοιπες σε κλασικό μαύρο.

{youtube}QfEUjyBmxgY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured