news.team

Διαστάσεις παίρνει η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της Spider Music και όσων καλλιτεχνών/συνεργατών της δηλώνουν ότι έχουν εξαπατηθεί από τη διευθύνουσα τη δισκογραφική, κα. Ευανθία Μάγνη (δείτε εδώ).

Αρχικά, η Ευανθία Μάγνη απάντησε αναλυτικά στις άνωθεν κατηγορίες στέλνοντας επιστολή στο TVXS, στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «κακόβουλα δημοσιεύματα μιας παρέας καλλιτεχνών», οι οποίοι αλληλοϋποστηρίζονται σαν «συνδικάτο». Χαρακτήρισε επίσης «ανυπόστατους, αναληθείς και κατασκευασμένους» τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη, μίλησε για «εμμονή» του κινηματογραφιστή/δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη με τη Spider Music και την ίδια προσωπικά -προειδοποιώντας συνάμα ότι τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, για κάθε λέξη που αναπαράγει- ενώ επιτέθηκε και στον συνθέτη Νότη Μαυρουδή, κατηγορώντας την για παραπλανητική πληροφόρηση γύρω από το σχεδιαζόμενο άλμπουμ Cafe De L'Art vol. 7, επικαλούμενη μάλιστα και λεγόμενα του επί σειρά ετών συνεργάτη του Παναγιώτη Μάργαρη. Ολόκληρη η επιστολή της Ευανθίας Μάγνη βρίσκεται εδώ.

Τώρα, οι άμεσα θιγόμενοι της επιστολής κ.κ. Ζαχαρίας Καρούνης, Νότης Μαυρουδής, Αντώνης Μποσκοΐτης & Νίκος Σούλης κοινοποιούν κι αυτοί με τη σειρά τους τη δική τους απάντηση στα παραπάνω, και πάλι μέσω του TVXS (ολόκληρη η ανακοίνωσή τους, εδώ).

Μεταξύ άλλων, ο ερμηνευτής και συνθέτης Ζαχαρίας Καρούνης αναρωτιέται μήπως ο δίσκος του δεν πήτε ποτέ για κοπή, ο Νότης Μαυρουδής μιλάει για «δήθεν δισκογραφική ετικέτα», «ψεύδη» και «κουτοπονηριές» και συμπληρώνει ότι «καλλιτέχνες με πενηντάχρονη εμπειρία στα πράγματα, αναγκαστήκαμε και κάναμε το σταυρό μας…». Ο Νίκος Σούλης δηλώνει ότι «υπάρχουν ηλεκτρονικά και με ημερομηνίες όλα τα στοιχεία της συμφωνίας που ουδέποτε υπέγραψε, καθώς και ψεύτικο έμβασμα με ποσόν 1500 ευρώ από τράπεζα Βουλγαρίας με κανένα αντίκρισμα», επικαλείται μάλιστα και τις μαρτυρίες του Γιώργου Νταλάρα, της γυναίκας του Άννας και του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη. Ο δε Αντώνης Μποσκοΐτης προκαλεί την Ευανθία Μάγνη να του κάνει μήνυση και τη χαρακτηρίζει «στυγνή απατεώνισσα και επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο».

{youtube}j1l1H3piHSQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured