Στο νέο label της Panik Entertainment Group, την Panik Oxygen, βρίσκεται πλέον η Μόνικα, η οποία και εκπλήσσει, δημοσιοποιώντας ένα νέο τραγούδι στα ελληνικά (πρώτο «επίσημο», γιατί ανεπίσημα υπάρχει και το "Σε Ποιον Έρωτα Ζω" από το 2012, που έχει παιχτεί ζωντανά μα δεν έχει μπει μέχρι σήμερα σε δίσκο).

Το τραγούδι λέγεται "Στάλα" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Είναι δική της δημιουργία (μουσική και στίχοι), με τους μόνιμους συνεργάτες της από τη Νέα Υόρκη Homer Steinweiss & J.B. Flatt να συνδράμουν σε ενορχήστρωση και μίξη, με τον Δημήτρη Λιλή και τον Σταύρο Ξενίδη να επιμελούνται τα της παραγωγής.

77yyy.jpg

Όπως επεξηγείται στο συνοδευτικό της κυκλοφορίας δελτίο, η "Στάλα" γράφτηκε πολλά καλοκαίρια πριν, μα ηχογραφήθηκε μόλις το περασμένο φθινόπωρο στο εξοχικό της στο Άστρος Κυνουρίας, στον απόηχο του άλμπουμ Secret In The Dark. Από ό,τι μάλιστα φαίνεται, αποτελεί πρώτη «γεύση» ενός ελληνόφωνου δημιουργικού κύκλου, ο οποίος θα αποκαλυφθεί με την πάροδο του χρόνου. Για την ώρα, η ίδια δηλώνει πως αφιερώνει τη "Στάλα" «στην Ελλάδα μας, ελπίζοντας ν’ αρχίσει σιγά-σιγά να χαμογελάει».

Το τραγούδι, ωστόσο, φαίνεται να σόκαρε πολλούς από όσους ακολουθούν με ενθουσιασμό ή με απλό ενδιαφέρον την τραγουδοποιό, κυρίως για στίχους τύπου
«Φεύγεις, όλο φεύγεις, με πικραίνεις
Τα ναζάκια σου κάνεις και πας να μου φύγεις ξανά
Μα, εγώ θα ψάξω να σε βρω, όλα τα λάθη σου τα συγχωρώ
Για τα ματάκια που κοιτώ και τα χειλάκια που γλυκοφιλώ
Σαν αεράκι-άκι, σαν θαλασσάκι καλοκαιρινό!».

Ήδη στα social media διατυπώνεται έκδηλη η απορία και αμηχανία του κοινού της, όπως και ανοιχτώς επικριτικά σχόλια, χαρακτηριστικά δε είναι και όσα γράφονται στο YouTube, κάτω από τον σύνδεσμο που σας παραθέτουμε. Για την ώρα τουλάχιστον, οι αρνητικές γνώμες φαίνεται να επικρατούν των θετικών.

{youtube}3jBgHeRJKEQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured