φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Χειμαρρώδης, όπως πάντα, ο Τζίμης Πανούσης έδωσε αυτές τις μέρες μια συνέντευξη στη Στέλλα Χαραμή για το monopoli.gr, με αφορμή την κάθοδό του στην Επίδαυρο, όπου θα παίξει τον Τρυγαίο στην κατά Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη Ειρήνη του Αριστοφάνη (σήμερα Παρασκευή 21 και αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου).

Εκεί είπε πολλά (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ) και εξαπέλυσε επίθεση κατά της πολιτικής ορθότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Όπως θα σατιρίσω τον Τσίπρα, έτσι θα σατιρίσω και τη μάνα μου κι έναν ανάπηρο. Δεν κωλώνω πουθενά –ούτε σε Εβραίους, ούτε σε ομοφυλόφιλους γι' αυτό και έχω προβλήματα. Δυστυχώς, έχει επικρατήσει παγκοσμίως το politically correct, υπάρχουν πολλοί που θίγονται. Και ειδικά οι κυβερνώντες -οι οποίοι είναι εντελώς ανίκανοι- σύντομα θα προχωρήσουν στη λογοκρισία. Ήδη έχω πολλά κρούσματα λογοκρισίας. Μου συστήνουν να μην λέω για τους μαύρους, για τους gay, να μην κάνω σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες. Τι σεξιστικά σχόλια, ρε καραγκιόζη; Μεγαλύτερο σεξισμός από το να έχεις μια γυναίκα άνεργη, να της στερείς την πρόσβαση στα απαραίτητα, υπάρχει; Και σε πειράζει που εγώ θα πω «τι ωραίο κώλο που έχεις;».

Αίσθηση έκαναν όμως και όσα είπε εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «Καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, ούτε και το ΚΚΕ. Απλώς, οι άνθρωποι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι πιο ύπουλοι. Τους θυμάμαι από τα χρόνια των διαδηλώσεων, μας την έφερναν πάντα από πίσω. Τουλάχιστον οι Κνίτες είναι πιο straight».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, καθώς δεν το έχει κάνει ποτέ -και ούτε πρόκειται.

{youtube}80hRfTG3_as{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured