news.team

Σε μια εποχή με ευκολότερες μετακινήσεις, στην οποία πολλοί παριστάνουν πως κάνουν διεθνή καριέρα εμφανιζόμενοι σε διάφορα μπαράκια εκτός των συνόρων τους, οι Rotting Christ παραμένουν οι πλέον δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες στο εξωτερικό.

Ανάμεσα λοιπόν στο διεθνές τους κοινό, είναι και ο Αμερικανός εικονογράφος Jeremy Frazier, ο οποίος έχει τα Creamy Rat Studios και εργάζεται πλέον στην Κίνα, ως δημιουργικός διευθυντής της CGPower Qingdao, η οποία ασχολείται με computer-generated images και κινούμενα σχέδια.

Ο Frazer, λάτρης της ελληνικής μυθολογίας, ήθελε από καιρό να δημιουργήσει κάτι σχετικό. Σκέφτηκε λοιπόν να το παντρέψει με την αγάπη του για τους δίσκους των Rotting Christ, ιδέα που άρεσε και στο συγκρότημα.

Κάπως έτσι, η μπάντα έγινε κόμικ και πρωταγωνιστεί σε 2 ιστορίες: στο Storming the Gates of Heaven τους βλέπουμε να δίνουν μάχη στους ουρανούς ενάντια στον Θεό, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατό τους, ενώ στο Wrath of the Cursed προσπαθούν να ξορκίσουν μια κατάρα την οποία έριξε η θεά Αθηνά στον Σάκη Τόλη, όταν ήταν μωρό.

Η έκδοση περιλαμβάνει και t-shirt Rotting Christ με το ανάλογο artwork, αλλά και αυτόγραφο του Σάκη Τόλη!

Για να το αποκτήσετε, θα πρέπει να κινηθείτε μέσω των παρακάτω links:
https://www.creamyrat.com/
https://www.facebook.com/rottingchristcomic/

{youtube}WDKuP1RiMp8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured