news.team

Ήταν 1997 όταν ο Δημήτρης Μπάσης μπήκε στη δισκογραφία με το άλμπουμ Με Τη Φορά Του Ανέμου (όπου και το πρώτο του τραγούδι που ακούστηκε αρκετά, τα "Χαμοπούλια"), ενώ μέσα στην ίδια χρονιά είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται, καθώς ερμήνευσε το τραγούδι των τίτλων του σούπερ επιτυχημένου τηλεοπτικού σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, Ψίθυροι Καρδιάς.

Ο Δημήτρης Μπάσης ετοιμάζεται τώρα να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια καριέρας με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη (Δευτέρα 26 Ιουνίου), από το σανίδι της οποίας θα παρελάσουν πολλοί επιφανείς καλεσμένοι -μεταξύ τους, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας.

Θα έχει όμως και μια έκπληξη για τους φίλους του εκείνη την ημέρα, αφού ανήμερα της συναυλίας θα κυκλοφορήσει (σε προνομιακή τιμή) τον νέο του δίσκο Τι Τα Θέλεις, μέσω του Ogdoo Music Group.

Ως μια πρώτη «γεύση», μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο κομμάτι "Αν Μ' Αγαπάς", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω..

Το Τι Τα Θέλεις βρίσκει τον δημοφιλή τραγουδιστή να συνεργάζεται ξανά με τον Χρήστο Νικολόπουλο, με τους στίχους του άλμπουμ να υπογράφονται από τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

{youtube}kG_ShzdsP_8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured