news.team

φωτογραφία: Πέτρος Ιωαννίδης

Πίσω στο 2001, οι 2 By Bukowski έκαναν μεγάλη αίσθηση στο εγχώριο underground με το ντεμπούτο τους What A Long Strange Journey This Has Been (στην Poeta Negra), δίσκο που έκτοτε βρίσκεται σε κάθε σοβαρή λίστα με τις καλύτερες αγγλόφωνες κυκλοφορίες στην Ελλάδα. 

Αυτή δεν ήταν βέβαια η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας που είχαν στήσει ήδη από το 1998 στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Μαλαμίδης (κιθάρα) με τον Νίκο Λογιωτατίδη (πλήκτρα) -με την αρωγή του Γιάννη Βαρώση (μπάσο) και του Αχιλλέα Χαρμπίλα (κιθάρα)- ήταν όμως σίγουρα εκείνη που τους έκανε γνωστούς. Έκτοτε έβγαλαν 2 ακόμα δίσκους, «σιώπησαν» ωστόσο μετά το Yzordderex (2005).

12 λοιπόν χρόνια μετά, οι 2 By Bukowski επιστρέφουν: τη Δευτέρα 29 Μαΐου η Inner Ear εκδίδει το νέο τους single Hot Summer/Beast's Breath -στον δε σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε από τώρα να ακούσετε το "Hot Summer".

Κρίνοντας από τις συνοδευτικές φωτογραφίες, η μπάντα στην παρούσα φάση είναι ντουέτο, αποτελούμενη από τους Μαλαμίδη & Χαρμπίλα. Στο δε "Hot Summer" τραγουδάει η Kid Moxie (κατά κόσμον Έλενα Χαρμπίλα), ξαδέρφη του Χαρμπίλα, η οποία δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες ως μουσικός, τραγουδίστρια και ηθοποιός. 

Το νέο single των 2 By Bukowski θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, αλλά και σε αριθμημένο 7ιντσο βινύλιο.

{youtube}Y03ljP_9eEk{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured