news.team

Από το 2011 που άνοιξε στην πρωτεύουσα της γειτονικής Βουλγαρίας, η Arena Armeec είναι ένας από τους μεγάλους χώρους στη Σόφια που φιλοξενούν συναυλίες σημαντικών διεθνών ονομάτων -μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί εκεί οι Red Hot Chili Peppers, οι Iron Maiden, η Jennifer Lopez, o Jean Michel Jarre, ο Tom Jones, η Sade και o Julio Iglesias. Έχει χωρητικότητα 12.373 καθήμενων, που μπορεί να αυξηθεί στις 17.000 σε περίπτωση συναυλίας. 

Μέχρι τώρα, κανείς Ευρωπαίος καλλιτέχνης δεν είχε καταφέρει να πετύχει sold-out.

Το ρεκόρ όμως αυτό γκρέμισε τις προάλλες ο Βασίλης Καρράς, για τη συναυλία του οποίου κι έγινε αληθινός πανικός στη Σόφια: μέχρι τελευταία στιγμή πληθώρα ατόμων αναζητούσε εισιτήριο (με όποιο πιθανό τίμημα), ενώ έμειναν απέξω περίπου 6.000 κόσμου, ένα πραγματικά εντυπωσιακό πλήθος. Ανταποκρινόμενη στο μέγεθός του, μάλιστα, η διοργάνωση έστησε video wall ώστε να μπορούν κι αυτοί, έστω κι έτσι, να δουν τη συναυλία.

Ο Βασίλης Καρράς -ο οποίος τραγούδησε για 3 ώρες- ήταν εμφανώς συγκινημένος από τη θριαμβευτική υποδοχή. Καλύτερο δώρο για τα 40 χρόνια καριέρας τα οποία γιορτάζει αυτήν την εποχή, δεν θα μπορούσε να λάβει. Ούτε βέβαια και καλύτερο promo για τις ελληνικές εορταστικές του εμφανίσεις, 17 Ιουνίου στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας) και 28 Ιουνίου στην πατρίδα του Θεσσαλονίκη (Λιμάνι).

Όπου υπάρχει μάλιστα και σχετικό σύνθημα, για τον δημοφιλή τραγουδιστή, το οποίο πάει ως «ΠΑΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι»!

{youtube}2cNKISA8UK8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured