Αναστασία Τουρούτογλου

Η "Εκδρομή" της Δήμητρας Γαλάνη και του Ευστάθιου Δράκου, αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα εγχώρια σουξέ των τελευταίων χρόνων -το ακούτε και στη διαφήμιση της μπύρας Φιξ- και αποτέλεσε αιχμή του δόρατος του πρόσφατου δίσκου της μεγάλης ερμηνεύτριας Το Βαλς Των Χαμένων Μετά, μια δουλειά σε μελωδίες του Δράκου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Καθώς το promo για το άλμπουμ συνεχίζεται, δόθηκε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ που έστησαν ο Γιώργος Νανούρης με τον Γιάννη Δημολίτσα (σε σκηνοθεσία του δεύτερου) για το έτερο πιο συζητημένο του τραγούδι, το "Ευτυχισμένοι Άνθρωποι".

«Μια ταινία για ένα τραγούδι.

Αυτό θέλαμε να κάνουμε με τον Γιάννη Δημολίτσα.
Eυτυχισμένοι άνθρωποι.

Μπορούμε να είμαστε άραγε;

Και το τραγούδι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να δουλέψουμε μαζί, και να ζωντανέψουμε τις εικόνες που γεννήθηκαν στο μυαλό μας ακούγοντας στίχους και μουσική.

Και η ταινία μας έγινε. Πέντε λεπτά όλα κ όλα.
Ναι, φτιάξαμε μια ταινία με αφορμή ένα τραγούδι.

Βλέποντας την μπορεί να μη το πιστέψετε, αλλά την γυρίσαμε εδώ, στην Αθήνα μας.

Στην Πλάκα, τα Εξάρχεια και τη Βαρυμπόμπη.
Δείτε την ταινία μας, ακούστε το τραγούδι και ίσως γίνουμε για λίγο ευτυχισμένοι. Μαζί».

Αυτά τα σχόλια έκανε ο Γιώργος Νανούρης, υπεύθυνος σκηνοθεσίας στις πρόσφατες -και πολύ πετυχημένες- παραστάσεις της Χάρις Αλεξίου με τίτλο Χειρόγραφο

Πράγματι, είναι περισσότερο μία ταινία μικρού μήκους(διάρκειας 5,5 λεπτών), παρά ένα «κλασικό» βιντεοκλίπ. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}3tzZxlNAma8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured