Αναστασία Τουρούτογλου

100 Τραγούδια: Οι Ιστορίες Πίσω από Αυτά και η Σημασία τους.

Έτσι λέγεται το βιβλίο που έγραψε ο δημοσιογράφος (και συνεργάτης μας κατά καιρούς, τόσο στο Avopolis, όσο και στο Sonik) Βύρωνας Κριτζάς για τον αγαπημένο του Bob Dylan, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη, με εικαστικά του Αχιλλέα Ραζή. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, δημοσιεύσαμε και μια σχετική συνέντευξή του, στον Μιχάλη Τσαντίλα (δείτε εδώ).

Αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 21.00, θα γίνει η επίσημη αθηναϊκή παρουσίαση του βιβλίου, στα Public της Πλατείας Συντάγματος. Κόντρα μάλιστα στο πνεύμα του Dylan, ο Βύρωνας Κριτζάς θα μιλήσει στο κοινό και θα το ευχαριστήσει!

Καλεσμένοι του εκείνη τη βραδιά, θα είναι ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς και ο μουσικοκριτικός Αργύρης Ζήλος, οι οποίοι θα πάρουν βεβαίως κι εκείνοι τον λόγο, τόσο για το βιβλίο, όσο και για τον Dylan συνολικότερα.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 19.00, θα γίνει παρουσίαση και στη Θεσσαλονίκη -στα Public της οδού Τσιμισκή. Ο συγγραφέας θα πλαισιωθεί από τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Τούλα και Κώστα Δρουγάλα.

{youtube}YwSZvHqf9qM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured