Αναστασία Τουρούτογλου

Το ντουέτο των Stereo Soul κέρδισε αρκετή δημοτικότητα χάρη στο talent show του ΣΚΑΙ X Factor (όπου και κέρδισαν την 3η θέση), ενώ κέρδισαν και τις εντυπώσεις στην πρόσφατη επίσκεψη της Lara Fabian στη χώρα μας: σε μια βραδιά που εν τέλει κατέστρεψε η βροχή, εκείνοι ως opening act έβαλαν τα δυνατά τους για να «ζεστάνουν» επαρκώς ένα ανήσυχο κοινό.

Ο Bradley White-Dale και ο Πάνος Πάλης επιστρέφουν τώρα δισκογραφικά, διασκευάζοντας το τραγούδι των Onirama "Οι Φόβοι Του Πρίγκιπα", σε ένα αποτέλεσμα το οποίο συνδυάζει ελληνικό και αγγλικό στίχο, έχοντας ως guest στα φωνητικά τον πρώτο διδάξαντα, Θοδωρή Μαραντίνη. Το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι δεν πρέπει να συγχέεται με το παλιό συγκρότημα από το Ρέθυμνο (που γραφόταν άλλωστε ως Οι Φόβοι Του Πρίγκηπα), το οποίο σταδιοδρόμησε στα 1990s, στις «χρυσές» μέρες του ελληνικού rock, αφήνοντας 3 άλμπουμ και 1 ΕΡ.

Η διασκευή των Stereo Soul έρχεται ως καρπός της συνολικότερης συνεργασίας τους με τους Onirama, καθώς τα δύο σχήματα πλαισιώνουν φέτος τον Χρήστο Κυριαζή στις εμφανίσεις του στο Anodos Stage.

{youtube}VtMeb-IpBLg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured