Αναστασία Τουρούτογλου

Ήταν Απρίλης 1997 όταν η FM Records κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο ντεμπούτο των Terror X Crew, Η Πόλις Εάλω (είχε προηγηθεί ένα ΕΡ το 1995, στη Studio II). Ένα άλμπουμ που έκανε πάταγο στο εγχώριο χιπ χοπ με κομμάτια σαν το "Ο Έλληνας Που Έχεις Συνηθίσει" ή το "Hip Hop Χούλιγκανς" και έμεινε κλασικό, κάνοντας μεγάλα ονόματα τον Αρτέμη, τον Ευθύμη και τον DJ ALX.

Καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, γίνεται τώρα μια προσπάθεια να επανεκδοθεί μέσω crowdfunding, με την οικονομική συνεισφορά όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το άλμπουμ σε μαύρο βινύλιο ή το συλλεκτικό box set, που θα περιέχει το Η Πόλις Εάλω σε μπλε βινύλιο, αλλά και τα instrumentals του δίσκου, που δίνονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας indiegogo και έχει 40 μέρες να επιτύχει τον στόχο της, με το μέτρημα να ξεκινάει από τις 24 Δεκέμβρη 2016 -σύμφωνα πάντως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο οικονομικός στόχος επετεύχθη ήδη, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε μεγάλο.

{youtube}F9t5hpUjCN0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured