Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Έλιοτ, η Σάσα και ο Τζον τελειώνουν το πανεπιστήμιο και μαζί μετακομίζουν στο πρώτο τους δικό τους σπίτι, έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα περίοδο στη ζωή τους. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι αυτό το σπίτι έχει τα απομεινάρια μιας τρομακτικής υπερφυσικής δύναμης με το όνομα «The Bye Bye Man», που ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσεις είναι να μη τον σκέφτεσαι και να μη λες το όνομά του.

Αυτή είναι με δυο λόγια η υπόθεση της νέας ταινίας τρόμου της Stacy Title The Bye Bye Man, η οποία είναι λέει βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Το φιλμ έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και το Avopolis, σε συνεργασία με την Odeon, σας προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα.

Κληρώνουμε λοιπόν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, στο ODEON Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος), ώρα 20.00. Ο διαγωνισμός μας λήγει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Bye Bye Man» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

{youtube}ql4tNnPbk0o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured