avopolis.team

Η Άννα Γυπαράκη, ή Miss Soul, μας περιμένει με το πρώτο μέρος του αφιερώματος στο καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς και ξεκινάει μια εβδομάδα με νέες απογευματινές εκπομπές, που όλες έχουν προετοιμάσει εκπλήξεις, νέες κυκλοφορίες, αλλά και διαμαντάκια από το παρελθόν για να ανακαλύψετε ή απλώς να θυμηθείτε. Η Άννα είναι Dj και blogger με εμμονές σε διάφορα μουσικά είδη μέχρι εξαντλήσεως, αρκεί αυτά να δημιουργούν έντονα συναισθήματα ή/και να σε κάνουν να χορεύεις.

Θα τα λέμε καθημερινά για το www.avopolisradio.gr από το Avopolis - συντονιστείτε σήμερα όλη μέρα και ακούστε είτε live, είτε σε επανάληψη τις νέες εκπομπές μας. Κάποιες από αυτές και σε podcasts (stay tuned!).

Λίγα λόγια για το νέο πρόγραμμα του Avopolis Radio

Όπως είπαμε και την Παρασκευή, από αυτή τη Δευτέρα, και καθημερινά 6 με 8 το απόγευμα, το Avopolis Radio (www.avopolisradio.gr) ξεκινά μια ζώνη συνεχούς μουσικής ενημέρωσης, για ό,τι νέο κυκλοφορεί, αλλά και με τη λογική 1+1. Μία πολύ νέα κυκλοφορία, αλλά και διαμαντάκια από το παρελθόν που θυμόμαστε ή ανακαλύπτουμε, reissues ή ξεχασμένα, σε αναλογία 1:1. Παράλληλα, τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, αφιερώματα σε μουσικούς και μπάντες που έρχονται στην επικαιρότητα, καλεσμένους στο στούντιό μας, από τους παραγωγούς μας... Κάθε εκπομπή θα είναι μονόωρη και θα είναι διαθέσιμη on demand την αμέσως επόμενη ημέρα, ενώ όλες οι εκπομπές θα επαναλαμβάνονται στη σειρά το Σαββατοκύριακο, από τις 10 το πρωί.

Την Τρίτη, 6-7 η Ευδοκία Πρέκα με world ήχους και συνέχεια με ένα μίγμα world/soul/funk/swing ήχων, από τον Γιάννη Βακαλάκη. Την Τετάρτη, το δίδυμο των αντιθέσεων (μαύρη μουσική vs bubblegum pop) Δημήτρη Ρήγα και Lola Getz επιστρέφει, 6-7 και ακολουθεί ο αγαπημένος Chevy για μία ώρα.

Πέμπτη 6-8 (το μοναδικό δίωρο την εβδομάδα), το (επίσης) μοναδικό δίδυμο των Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλου (που έλειψε σε όλους μας πολύ). Παρασκευή 6-7 ο Μπάμπης Κολτράνης, νέο μέλος της ομάδας μας (μια ώρα με κυρίως νέα κομμάτια που θέλουν να αποδείξουν πως τίποτα δεν μένει το ίδιο και καμιά μορφή δεν μένει αλώβητη), και 7-8 ο Πέτρος Μακρής, με πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα-ενότητες.

Από την επόμενη εβδομάδα, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Avopolis θα ανοίγει κάθε Δευτέρα, 6-7, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης: σύμφωνος με το μότο ότι ο θόρυβος έχει τη δική του μουσική, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στη μαύρη και στην ηλεκτρονική μουσική και σε οτιδήποτε άλλο μοιάζει να υμνεί η να αντιστέκεται στο αστικό τοπίο…

Όλοι τους έχουν ετοιμάσει και θα παίξουν ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί και σκοπεύουν να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο την περιήγησή σας στο Avopolis.gr. 'Η καλύτερα, τα απογεύματά σας.

Stay tuned και συντονιστείτε από τώρα στο www.avopolisradio.gr για να ακούσετε -όλη τη διάρκεια της ημέρας- ένα πρόγραμμα που ετοιμάζουμε για εσάς, με νέες κυκλοφορίες, αγαπημένα κομμάτια, αλλά και λιγότερο γνωστά κομμάτια από το παρελθόν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured