Αναστασία Τουρούτογλου

Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι φίλοι της Νατάσσας Μποφίλιου, το ξεκίνημά της στη δισκογραφία μπορεί να το έκανε με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο ως στιχουργό, μα συνθέτης του ντεμπούτο της Εκατό Μικρές Ανάσες (άρα και της ακαταμάχητης "Ασπιρίνης", ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά της τραγούδια) δεν ήταν ο Θέμης Καραμουρατίδης, μα ο Κώστας Τσίρκας -με ένα κλικ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε όσα είχε γράψει πριν 10 χρόνια ο αρχισυντάκτης μας Χάρης Συμβουλίδης για εκείνον τον δίσκο.

Έκτοτε ο Κώστας Τσίρκας δεν έκανε πολλά πράγματα στη μουσική και εδώ και κάποια χρόνια είχε εξαφανιστεί. Τώρα όμως επιστρέφει δριμύτερος, με έναν καινούριο ολοκληρωμένο δίσκο ονόματι Μαζί Τον Χειμώνα, στον οποίον μας συστήνει μια νέα και υποσχόμενη γυναικεία φωνή, τη Μυρτώ Βασιλείου, τραγουδίστρια που όπως μαθαίνουμε ξεπήδησε από τις μικρές μουσικές σκηνές.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί μεθαύριο από τη Feelgood, σε 3 μάλιστα τραγούδια τους στίχους υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Εσείς μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Η Χώρα Μου", στον σύνδεσμο παρακάτω. Ή πηγαίνοντας να δείτε live τους συντελεστές το Σάββατο 10 του Δεκέμβρη, στο Bookabar Cafe, στο Μαρούσι.

{youtube}18BXdt5H28I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured