Αναστασία Τουρούτογλου

Έναν χρόνο μετά το δικό του άλμπουμ Α.O.R. (βλέπε την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα, εδώ), ο Στυλιανός Τζιρίτας παρουσιάζει τη 2η κυκλοφορία της εταιρείας του A Man out of A Man Ltd, προτιμώντας αυτή τη φορά τον ρόλο του παραγωγού.

Το συλλογικό έργο με τίτλο Έλληνες Συνθέτες Ηλεκτρονικής Μουσικής σε Πεδία Επιστημονικής Φαντασίας βασίστηκε σε μια ιδέα του Τζιρίτα που προϋπήρχε εδώ και 2 περίπου χρόνια, η οποία άρχισε να υλοποιείται τον περασμένο Μάιο. Αποτέλεσμα, ένας δίσκος που φέρνει δίπλα-δίπλα τον ηλεκτρονικό ήχο με την επιστημονική φαντασία, συνεχίζοντας μια παράδοση που μετρά ήδη κάποιες δεκαετίες διεθνώς. Στα 13 συνολικά κομμάτια της συλλογής, ανιχνεύονται όλες οι τάσεις θιασωτών και οπαδών της επιστημονικής φαντασίας.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε κασέτα c-60 (με δυνατότητα download wav αρχείων) με artwork φτιαγμένο από τον Χαράλαμπο Μελικίδη και θα είναι διαθέσιμο στα κάτωθι δισκοπωλεία:
- Homcore (Βουλής 38)
- Strange Attractor (Βαλτετσίου 31, Εξάρχεια)
- Υπόγειο (Καπλανών 14)
Η υπόλοιπη διανομή θα γίνει από τη νεοσύστατη Ozaka Crue -κι αυτή του Στυλιανού Τζιρίτα- ένα δίκτυο διανομής δίσκων της ελληνικής urban/underground σκηνής, το οποίο έχει ως σκοπό τη διακίνηση βινυλίων, κασετών και CD, βιβλίων και fanzines.

Track list & συμμετέχοντες καλλιτέχνες

Πλευρά Ι

A1. Αντώνης Λιβιεράτος - Flesh and Wire

A2. Bellerophone - Proxima Centauri

A3. Yiannis Karr- Άφιξη στην Αποικία 73ΜΧ

A4. Δημήτρης Καμαρωτός - Frequence Deu(x-s)

A5. ION - Emotional Destiny

A6. SpyrosVJ - ISM (The Incredible Shrinking Man)

Πλευρά ΙΙ

Β1. Αχιλλέας Χαρμπίλας - He was an Enigma to Earthmen and Star Beings Alike

Β2. The Hydra - Carl Opland Miles Sagan

Β3. Right Knider - In The Silent Rooms

Β4. Joalz – JeJo (live)

Β5. Sone Urbia - Aether

Β6. Big Fat Lips - Antitransparency

Β7. Videogame Orchestra – (theme from) Space Sheriff Gavan [remix]

Η παρουσίαση της συλλογής θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Homcore (Βουλής 38), όπου εκτός από την ακρόαση, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν συμμετέχοντες της συλλογής (Sone Urbia, Right Knider, The Hydra) σε δισκοθετήσεις με ανάλογα του περιεχομένου της κυκλοφορίας ηχητικά θέματα.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1816608411909937/  

Links

A Man out of A Man Ltd: http://ozakamotley.wixsite.com/manofman
Ozaka Crue: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Homcore: www.homcore.com

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured