Αναστασία Τουρούτογλου

Η Εύη Χασσαπίδου-Watson είναι η γυναικεία φωνή που ξεχώρισε όσο ίσως καμία άλλη στο εγχώριο εναλλακτικό underground μιας διαφορετικής εποχής, όταν αγγλόφωνα συγκροτήματα σαν τους Echo Tatoo δεν έβρισκαν το πρόσφορο πεδίο που υπάρχει στις μέρες μας για τέτοιους ήχους, σε μια πραγματικότητα στην οποία κυριαρχούσε η ελληνόφωνη έκφραση. Όποιος ωστόσο την άκουσε τότε στα 1990s πρώτα στο Echo Tattoo (Studio II, 1992) και ύστερα στο Room Of Toys (FM Records, 1997), δεν μπόρεσε παρά να τη σημειώσει ως μια καταπληκτική τραγουδίστρια.

Στις μέρες μας, η Χασσαπίδου-Watson δραστηριοποιείται με ένα νέο σχήμα, τους She Tames Chaos (συμμετέχει βέβαια και στους Robert Sin & The Huckleberries, για τους οποίους βλέπε περισσότερα εδώ), έχοντας στο πλάι της τον Alfonso Μιγδάνη και τον Robert Sin (Λάμπρος Καράμπαλης) στις κιθάρες, τον Nic Gardener (Νίκος Καμπουρούδης) στο μπάσο, τον Διονύση Στεφανόπουλο στα ντραμς και τον Theo Καράμπαλη στα πλήκτρα.

Το πρώτο άλμπουμ των She Tames Chaos είναι πλέον έτοιμο: λέγεται Oh Fair Father Where Art Thou?, έχει ήδη βγει ψηφιακά και στις 11 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή από τη G.O.D. Records, σε περιορισμένη μα περιποιημένη βινυλιακή έκδοση 300 αντιτύπων. Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» παρακολουθώντας το βιντεοκλίπ του "Toyland".

Η μπάντα θα παίξει και ζωντανά το προσεχές διάστημα, αν επιθυμείτε να τους δείτε επί σκηνής σημειώστε ότι 10 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στο Six d.o.g.s. και 19 Νοεμβρίου στον Ορφέα.

{youtube}yDdxrHDmuyo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured