Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Φώτης Σιώτας δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και το κοινό τον γνωρίζει πια καλά από τις συνεργασίες του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη (αλλά και με τους Chris & Carla, ας θυμίσουμε εμείς).

Εδώ και 2 περίπου χρόνια, έστησε ένα νέο project, μαζί με τον Κύπριο τραγουδοποιό Λευτέρη Μουμτζή, που σε προγενέστερα χρόνια μάθαμε -και εκτιμήσαμε- ως J.Kriste, Master Of Disguise (θυμηθείτε την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα για τον ωραίο φετινό του δίσκο, εδώ). Το σχήμα λέγεται Σωτήρες και περιγράφει τον ήχο του ως «πειραματική ποπ με ελληνικό στίχο».

Καθώς ο πρώτος τους δίσκος είναι πια στην τελική του φάση -αναμένεται το φθινόπωρο, από τη Λουβάνα- οι Σωτήρες έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τους βιντεοκλίπ για την "Κοκκινοσκουφίτσα", το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στους Σωτήρες τραγουδάει ο Σιώτας, ο οποίος παίζει βέβαια και βιολί. Ο Μουμτζής παίζει ηλεκτρικό μπάσο και συμμετέχει στα φωνητικά, ενώ τη μπάντα συμπληρώνει ο Κώστας Παντέλης στην ηλεκτρική κιθάρα (συνεργάτης του Σιώτα στους Sancho 003) και ο Βασίλης Μπαχαρίδης στα τύμπανα.

{youtube}2HImw2sPAiw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured