Αναστασία Τουρούτογλου

Ίσως το πιο γνωστό ηλεκτρονικό φεστιβάλ της Ευρώπης, το Sónar της Βαρκελώνης ετοιμάζεται για τη φετινή, τριήμερη διοργάνωσή του, που θα λάβει χώρα στις 16, 17 και 18 Ιουνίου.

Στα πλαίσιά της, για πρώτη φορά στην ιστορία του, καλεί φεστιβάλ από μια άλλη χώρα να στήσει το δικό του ξεχωριστό stage, επιμελούμενο το σχετικό πρόγραμμα. Η τιμή (και η πρωτιά) ανήκουν στο δικό μας Reworks Festival και στο αυστριακό Elevate.

Στο stage του Reworks θα εμφανιστούν οι Badbadnotgood, οι Tendts, αλλά και οι Ivy Lab, Section Boyz, Busy P, Para One, Boston Bun και Nozinja, όπως και ο Ison, δηλαδή ο μουσικός διευθυντής του Reworks, Αναστάσιος Διόλατζης.

Όπως είπε ο Διόλατζης μιλώντας στον Τάσο Μαγιόπουλο αποκλειστικά για το επερχόμενο τεύχος του Sonik -ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πώς βιώθηκε η ηλεκτρονική κουλτούρα στην Ελλάδα από τους πρώτους πειραματιστές στα τέλη των 1950s ως τις μέρες μας- η συμμετοχή του Reworks στο το Sónar «γίνεται στα πλαίσια του We Are Europe, μιας πρωτοβουλίας που ενώνει φεστιβάλ από 8 διαφορετικές χώρες».

Εμείς να κλείσουμε με ένα «μπράβο», ευχόμενοι κάθε επιτυχία.

Το φετινό Reworks, εντωμεταξύ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεταξύ 14 και 18 Σεπτέμβρη, όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη.

{youtube}Yg1oai-RUKc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured