Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Στάθης Δρογώσης έχει συνηθίσει τους φίλους του να μιλάει πολιτικά, άλλωστε τον είδαμε να αναμειγνύεται πολύ ενεργά στον σχετικό στίβο, πρώτα εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την υποστηριζόμενη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. "Ανοιχτή Πόλη" και πιο πρόσφατα με την παραίτησή του από το κόμμα (Αύγουστος 2015), λόγω διαφωνιών με την πορεία του.

Δεν περίμενε όμως κανείς να τον ακούσει να μιλάει με κάποια έστω συμπάθεια για τον Αντώνη Σαμαρά, πρόσωπο-κόκκινο πανό για μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που έφερε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εξουσία μετά τα όσα είδε κι έπαθε επί της κοινής διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Έτσι, τα πρόσφατα tweets του Δρογώση προξένησαν κάμποσες συζητήσεις στα social media, ειδικά εκείνο που έγραφε πως: «Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά. Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί, αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα».

Και ακολούθησε ακόμα ένα, το οποίο ήταν βέβαια «συστημένο» για τη νυν κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & Ανεξαρτήτων Ελλήνων: «Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%...Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».

{youtube}j6N3yxa7WmQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured