Αναστασία Τουρούτογλου

Καθείς και οι απόψεις του σε αυτή την κοινωνία, αν μη τι άλλο δημοκρατία έχουμε. Κάποια όμως πράγματα χτυπάνε πολύ, ιδιαίτερα όταν εκφράζονται δημόσια με τρόπο αγοραίο, που δεν προωθεί τίποτα, παρά μόνο την πιο φριχτή τους διάσταση.

Καλεσμένος στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε πρόσφατα ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος παραμένει λαϊκό είδωλο για αρκετό κόσμο εκεί έξω, παρότι έχουν πια περάσει πολλά χρόνια απ' όταν «έπαιρνε τις στροφές».

Σε αυτήν λοιπόν την εκπομπή είπε κάμποσα: για τα πολλά λεφτά τα οποία έβγαλε κάποτε μα τα έφαγε (όλα), για το πόσο απολαμβάνει τις πανάκριβες κιθάρες του, για το πώς παραλίγο να αγοράσει ένα νησί των Εχινάδων κάποτε για 15.000.000 (κόλλησε το θέμα στο στράβωμα του Υπουργείου Άμυνας, είπε).

Ήταν όμως όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους δυο γιους του και τι φοβάται περισσότερο ως γονιός όσον αφορά το μέλλον τους, που ο Βασίλης Τερλέγκας άφησε τη γλώσσα του να ξεφύγει. Τρία πράγματα λέει τον τρομάζουν: τα ποτά, τα ναρκωτικά και η ομοφυλοφιλία. Κι ενώ στην αρχή «πήρε τη στροφή» μετριοπαθώς, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να χειροκροτήσει μια επιλογή σαν την τελευταία μα «δίπλα τους θα ήμουν, γιατί είναι παιδιά μου», στη συνέχεια ξεσπάθωσε ξεστομίζοντας το αμίμητο «Δεν γουστάρω να τον παίρνει ο γιος μου ρε Γρηγόρη, τι άλλο να σου πω».

Για να θυμόμαστε ίσως, αφού τραβήξουμε τα μαλλιά μας, ότι στην Ελλάδα του 2016 μπορεί να ψήφισε η Βουλή το σύμφωνο συμβίωσης, μα υπάρχει πολύς, πολύς ακόμα δρόμος μέχρι την ουσιαστική αλλαγή των νοοτροπιών.

{youtube}LyCUISgCta8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured