Αναστασία Τουρούτογλου

Το Red Bull Music Academy γιορτάζει μαζί με το six d.o.g.s. το Record Store Day!

Βάζοντας τη δική του υπογραφή στην ολοήμερη γιορτή του six d.o.g.s. για το Record Store Day, το Red Bull Music Academy παρουσιάζει ένα μοναδικό session με τίτλο «Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης».

Αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου, ανήμερα της παγκόσμιας γιορτής του Record Store Day, το Red Bull Music Academy δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φόρο τιμής που αποτίει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το six d.o.g.s. με ένα μεγάλο ολοήμερο πάρτι που έχει από όλα: ένα pop up δισκάδικο γεμάτο βινύλια, CD, κασέτες, αφίσες και t-shirts από τις αγαπημένες μας ελληνικές μπάντες και δισκογραφικές (περισσότερες από 100), merchandising, dj sets και live μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Επειδή, λοιπόν, η μουσική δεν αξίζει μόνο να ακούγεται αλλά και να συζητιέται, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το πρόγραμμα του Record Store Day είναι αφιερωμένο από τις 15:00 έως τις 18:00 σε ένα session με τη σφραγίδα το Red Bull Music Academy. Με θέμα «Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης», εκπρόσωποι εγχώριων δισκογραφικών εταιριών και δισκοπωλείων θα πάρουν μέρος σε μια συζήτηση που θα συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μένεγος και Γιώργος Μιχαλόπουλος. Συγκεκριμένα, συμμετέχοντες είναι οι: Παναγιώτης Βαξεβανάκης (Lower Parts), Γιώργος Γερανιός (Undo), Δημήτρης Κυβέλλος (Kasseta Rec/Lurid), Δημήτρης Μπούρας (Inner Ear), Κωστής Νικηφοράκης (Black Athena), Παναγιώτης Πιλαφάς (six d.o.g.s records), Alex Πνευματικός (Modal Analysis/p electronics), Χρυσοβαλάντης Στραβαλέξης (Ηχοκρατορία).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

-//-

Σχετικά με το Red Bull Music Academy

To ταξίδι του Red Bull Music Academy ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, και από τότε αυτή η ετήσια μουσική γιορτή έχει ταξιδέψει σε πολλές πόλεις του κόσμου. Κάθε φορά, σε κάθε μια από αυτές τις διοργανώσεις επιλέγεται ένας χώρος και διαμορφώνεται ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό, σε σχεδιασμένες αίθουσες,  high-end στούντιο ηχογράφησης, ραδιοφωνικά στούντιο και χώρους συνάντησης, μέσα στους οποίους παρουσιάζονται και έργα από εγχώριους εικαστικούς καλλιτέχνες. Τη νύχτα, το Red Bull Music Academy έχει διαφορετικές προτάσεις:  μοναδικές συναυλίες, πάρτι  και events με υπογραφή, σε απροσδόκητα μέρη, σε cult χώρους της πόλης, σε μυστικά σημεία. Κάπως έτσι, δεν υπάρχει γωνιά στο σύμπαν του ήχου που να μην έχει εξερευνηθεί στις διαλέξεις της Ακαδημίας. Αυτό που ξεκίνησε πριν χρόνια από την πίσω αυλή μιας μικρής Βερολινέζικης αποθήκης, εξελίχθηκε σε  μια μεγάλη ετήσια γιορτή με πολλούς ήχους, φεστιβάλ και workshops σε κάθε ήπειρο.

Το Red Bull Music Academy διοργανώνει περίπου 500 βραδινά events το χρόνο, με σκοπό κάθε ένα από αυτά να είναι πρόκληση για έμπνευση. Δίνει το παρών, με σκηνές όπου έχει τη δική της καλλιτεχνική επιμέλεια, στα πιο σημαντικά φεστιβάλ όπως στα Sonar, Montreux και Movement. Έχει το δικό του online περιοδικό (redbullmusicacademy.com), έναν online ραδιοφωνικό σταθμό (rbmaradio.com) 24 ώρες, επτά μέρες της εβδομάδας και  πάρα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους της μουσικής που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ολόκληρες και από το κινητό του.

Ακολουθήστε το Red Bull Music Academy εδώ:
www.redbullmusicacademy.com 
www.rbmaradio.com
www.facebook.com/redbullmusicacademy
www.twitter.com/rbma
www.instagram.com/redbullmusicacademy
#RBMA

{youtube}iPbvygxRHGs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured