Αναστασία Τουρούτογλου

To "Χειρόγραφο" της Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις πιο συζητημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις της χρονιάς, και δικαίως. Όσοι πάνε στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, ξαναπάνε -γι' αυτό άλλωστε και πήρε πρόσφατα παράταση (θυμίζουμε και όσα έγραψε ο Μιχάλης Τσαντίλας βλέποντας την πρεμιέρα, δείτε εδώ).

Οι συντελεστές της ωστόσο δεν ξεχνούν και την πραγματικότητα κι έτσι, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία Λυκόφως, η μεθαυριανή παράσταση (Τετάρτη 13/4) θα είναι αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, όλα δε τα έσοδα από αυτήν θα δοθούν για τα προγράμματά τους σχετικά με την τρέχουσα προσφυγική κρίση. Για τον λόγο αυτόν, η γενική είσοδος για τη συγκεκριμένη μέρα θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ (δεν θα ισχύσουν δηλαδή τα μειωμένα εισιτήρια). Πριν την έναρξη, επίσης, εκπρόσωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα απευθυνθούν στο κοινό, ενημερώνοντας για το έργο και τις ανάγκες τους.

Παράλληλα, το θέατρο θα φιλοξενεί σε μόνιμη βάση ερανικό κουτί ενίσχυσης της δράσης τους, ενώ θα παρέχεται και ενημερωτικό υλικό προς κάθε ενδιαφερόμενο.

{youtube}nvGjk597v98{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured