Αναστασία Τουρούτογλου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

Η Arcane Angels Records ανακοινώνει υπερήφανα την ίδρυσή της με βάση την αθηναϊκή περιφέρεια, παρουσιάζοντας ως πρώτη κυκλοφορία το Soulship των extreme doom metallers Agnes Vein σε jewelcase CD έκδοση.

Στηριζόμενη σε έναν μακροσκελή, δρομολογημένο κατάλογο, η προσοχή της εταιρίας αναμένεται να εστιαστεί στα ιδιώματα του doom και black metal, όπως και του post-punk και cold wave, με στόχο να καλυφθούν ποικίλα φάσματα της σκιερής underground μουσικής.

Ωστόσο, οι επιλογές της αναμένεται να συμπεριλάβουν παράλληλα φάσματα, τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με τις περιγραφείσες ηχητικές αποχρώσεις. Οι πρώτες 3 κυκλοφορίες της -στα format του CD, του βινυλίου, αλλά και της κασέτας, αντίστοιχα- αποτέλεσαν επιλογές στρατηγικά στοχευμένες, καθώς θεωρούνται οι δυνητικότερες σε προοπτική για το απώτερο δισκογραφικό μέλλον.

Η πρώτη βινυλιακή κυκλοφορία της Arcane Angels αναμένεται να διατεθεί μέσα στον Μάρτιο, με την ανακοίνωσή της να έπεται λίαν συντόμως.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως και για το κομμάτι του ανάλογου distro, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Στις προσφορές περιλαμβάνεται έκπτωση 10% για κάθε παραγγελία άνω του ποσού των 50 ευρώ, ανεξαρτήτως της φύσης των επιλεχθέντων αντικειμένων. Η ίδια έκπτωση εφαρμόζεται επίσης με την προσθήκη τριών Arcane Angels κυκλοφοριών, ακόμη κι αν το συνολικό ύψος παραμένει μικρότερο της τάξης των 50 ευρώ.

Website: www.arcaneangels.com 
FB link: https://www.facebook.com/arcaneangelsrecs/
contact: arcaneangels [@] hotmail [.] com 

{youtube}TYvhu80fuJU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured