Αναστασία Τουρούτογλου

Μία «από τις σπουδαιότερες γυναίκες ερμηνεύτριες θρησκευτικού μέλους στον κόσμο» θεωρεί τη Νεκταρία Καραντζή ο κ. Yan Greppin, διευθυντής της ελβετικής χορωδίας ορθόδοξου μέλους Choeur Yaroslav. Ο οποίος και την κάλεσε να συμπράξει μαζί τους σε μια μίνι περιοδεία σε ελβετικές εκκλησίες, όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε βυζαντινούς ύμνους.

Για τη Νεκταρία Καραντζή αυτή θα είναι η 3η ευρωπαϊκή περιοδεία, αυτό δε το διάστημα ετοιμάζει και μια εξόρμηση ακόμα μεγαλύτερης κλίμακας με τον πιανίστα, μαέστρο & συνθέτη Βασίλη Τσαμπρόπουλο. Οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, συμπίπτοντας μάλιστα με το πρώτο κοινό τους άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς.

Στην Ελβετία, η Νεκταρία Καραντζή θα εμφανιστεί σε ιστορικές εκκλησίες του γαλλόφωνου κομματιού της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Μαρτίου θα τραγουδήσει στη Basilique Notre-Dame στο Neuchâtel, στις 18 Μαρτίου στην Temple de Couvet στο Couvet και στις 20 Μαρτίου στη Blanche Eglise της La Neuveville.

{youtube}SKnsaboPvmM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured