Αναστασία Τουρούτογλου

Πέμπτη βράδυ ξεκίνησαν οι παραστάσεις του Νίκου Καρβέλα στο Messiah, ήδη όμως από την πρεμιέρα ξεκίνησε το ...σούσουρο, κυριολεκτικό και μεταφορικό.

Σε κάποιο σημείο η κατάσταση έγινε τόσο αφόρητη με το συνεχές μπίρι-μπίρι ορισμένων, ώστε ο Καρβέλας διέκοψε το πρόγραμμα, αντιδρώντας με ένα φουρκισμένο «Πρέπει να μάθετε ν' ακούτε ρε πούστη».

«Δεν γουστάρω», είπε, «άμα με γράφετε στ' αρχίδια σας, για ποιον λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι»; Και ζήτησε όσοι μιλάνε ή να τους πουν οι διπλανοί τους να σκάσουν ή να φύγουν από το μαγαζί, όντας πρόθυμος μάλιστα να τους επιστρέψει και τα χρήματά τους.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που εκφράστηκε ο Νίκος Καρβέλας και από τα όσα είπε στη συνέχεια, για τη θέση του στο νυν μουσικό σκηνικό της χώρας. Όλοι κρινόμαστε για όσα καταθέτουμε δημόσια, πάντως μια φορά την οργή του για τα συναυλιακά πηγαδάκια τη συμμεριζόμαστε.

Και στις «εναλλακτικές» άλλωστε συναυλίες όπου συχνάζουμε περισσότερο εμείς, στις οποίες υποτίθεται ότι υπάρχει κι ένας άλλος κώδικας στο κοινό, η κατάσταση είναι συχνά εξίσου αφόρητη. Και άμα πεις και καμιά κουβέντα, βγαίνεις και ο περίεργος της υπόθεσης.

{youtube}_hmjiBlftpI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured