Αναστασία Τουρούτογλου

Tην Ελένη Φουρέιρα περιμέναμε, αλλά τελικά η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision 2016 με το συγκρότημα Αrgo, όπως μαθαίνουμε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της ΕΡΤ.

Το συγκρότημα αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά/κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).

Πάντως πίσω από τη φετινή μας συμμετοχή υπήρξε καθώς φαίνεται και ένα μικρό παρασκήνιο, αφού μέχρι και χθες δημοσιεύματα ήθελαν τους Europond από τη Θεσσαλονίκη να είναι η επιλογή της ΕΡΤ και του Διονύση Τσακνή για τον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στη Στοκχόλμη. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ μπορεί να ονομάζει το συγκρότημα Argo, αλλά τα κοινά πρόσωπα με τους Europond δεν είναι και λίγα.

Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει και το τραγούδι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρέπει να το φανταστούμε ως ένα χιπ χοπ με ...ποντιακές διαθέσεις. Θα πονέσουν λέτε τ' αυτιά μας, πάλι;

{youtube}sYDYOV-VdPc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured