Αναστασία Τουρούτογλου

 

Γνωρίζει ήδη επιτυχία στα ραδιόφωνα το νέο τραγούδι του Λεωνίδα Μπαλάφα "Να Σταθώ Στα Πόδια Μου", αν και ο περισσότερος κόσμος το λέει ακόμα "Να Μπω Στον Χορό", νομίζοντας ότι κάπως έτσι είναι ο τίτλος.

Το τραγούδι είναι σε κρητικά «χρώματα» και αποτελεί συνεργασία με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη από το Ηράκλειο, ο οποίος συνυπογράφει τη μουσική και το ερμηνεύει μαζί με τον Μπαλάφα. Το δε βιντεοκλίπ –δουλειά του Θοδωρή Παπαδουλάκη, σκηνοθέτη γνωστού από το τηλεοπτικό Νησί– εμπεριέχει και πολιτικό σχολιασμό, επίκαιρο λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Δείτε λοιπόν στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο τι γίνεται σε ένα μικρό καφενείο, όπου συναντιούνται μερικοί άνδρες, ύστερα από μια χειρονομία.

Το βιντεοκλίπ διαδίδεται συνεχώς από χθες το μεσημέρι στα social media, λαμβάνοντας θετικά σχόλια. Δεν έλειψαν όμως και οι επώνυμες επικρίσεις: με ανάρτησή του στο Facebook, ο Θεσσαλονικιός συνθέτης Σταύρος Σταυρίδης μίλησε για «προκάτ κοινωνική, εθνοπατριωτική ευαισθησία», σχολιάζοντας πως «Ο Καζαντζίδης, ο Ξανθόπουλος κι ο πόνος της ξενιτιάς και της φτώχιας αναβιώνουν και μάλιστα στην κακέκτυπη εκδοχή τους».

{youtube}8mqL7dMgIBc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured