Αναστασία Τουρούτογλου

 

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο του Avopolis, στο www.avopolisradio.gr και δείτε το νέο μας site με όλα τα κομμάτια που παίζουν και πολλές μουσικές προτάσεις που ανανεώνονται καθημερινά!

Στο νέο μας site θα βρείτε, εκτός από προτάσεις κομματιών αλλά και τα κομμάτια που παίζονται, και το νέο μας chat, στο οποίο η συμμετοχή χθες, πρώτη ημέρα εμφάνισής του, ήταν μεγάλη. Αρκετά από τα αγαπημένα κομμάτια του Avopolis θα παίξουν σήμερα μέχρι τις 16:00 και μετά σας περιμένουν οι παραγωγοί μας:

16:00-18:00 Τάσος Μαγιόπουλος - Αναστασία Τουρούτογλου. Το καθημερινό μουσικό (και όχι μόνο) μαγκαζίνο του Avopolis. Επικαιρότητα, νέες κυκλοφορίες, ταινίες, βιβλία, ακόμα και fashion, από το δίδυμο των Avopolis.gr, Platform.gr, Allyou.gr!

18:00-20:00 Μιχάλης Πολυχρόνης. Η Τρίτη είναι η μέρα που προσεγγίζουμε πιο world ήχους. Ο Μιχάλης Πολυχρόνης αναζητά σπάνια κομμάτια, remix, διασκευές, από όλο τον κόσμο και από ένα ευρύ φάσμα ειδών (soul, funk κ.α.) και φτάνει μέχρι σύγχρονους ήχους, σε ένα ταξίδι όπως αυτά που συνηθίσαμε να ακούμε από εκείνον στον Kosmos.

Συντονιστείτε από τώρα στο www.avopolisradio.gr και ακούστε τις επιλογές μας μέχρι την έναρξη των εκπομπών...

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured