Αναστασία Τουρούτογλου

 

Θυμάστε εκείνο το όμορφο αγόρι, με το πλατύ χαμόγελο που όταν του έκανες μία ερώτηση χρειαζόταν γύρω στα 5 λεπτά για να σκεφτεί τι να απαντήσει και τις περισσότερες φορές τελικά δεν απαντούσε τίποτα; Ξεχάστετε το σιγά - σιγά γιατί ο Σάκης Ρουβάς είτε τα σκέφτεται και τα γράφει μόνος του είτε διαβάζει κάπου είτε κάποιος τον βοηθάει να τα διατυπώσει, έχει αρχίσει να κάνει πλέον και πολιτικές τοποθετήσεις.

Ο Sakis, λοιπόν, τοποθετήθηκε στο ζήτημα του δημοψηφίσματος με δύο πολύ διαφορετικά - είναι η αληθεία - tweets που σε κάνει να απορείς για το πώς γίνεται να βλέπει την ίδια κατάσταση τόσο διαφορετικά μέσα σε μόλις 24 ώρες. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο η...κωλοτούμπα του Σάκη όσο η αντίδραση των θαυμαστριών του, οι οποίες υποτίθεται τον αγαπάνε κι όλας. Γιατί να τρως κράξιμο που θέλεις να δείχνεις ποιοτικός από αυτούς που πάντα σε ειρωνευόντουσαν έχει λογική αλλά από τους δικούς σου; Aς το πάρουμε όμως από την αρχή. 

Την ημέρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα ο Ρουβάς πόσταρε στο Twitter το παρακάτω κείμενο:

«Φτάνουν τα λόγια

Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο ειναι οτι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει οτι οτι κάνει είναι σωστό, 

Και τα επαναλαμβάνει ...!

Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε;

Η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένη εντολή από τον λαό με συγκεκριμένους στόχους! 

Τους υπηρέτησε;

Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε στους στόχους που έθεσε η κυβέρνηση;

Εάν όχι έχει την υποχρέωση να δώσει την θέση της σε μια κυβέρνηση οικουμενική εθνικής σωτηρίας!

Η εντολή που πήρε από τον λαό δεν ήταν να πάρει την εξουσία και να παραμείνει εκεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος και χρόνου συνεχίζοντας τις προσπάθειες μέχρι να αισθανθεί οτι δεν απέτυχε!

Το θέμα δεν ειναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει οτι δεν ήταν λάθος επιλογή!!!

Τον λαό δεν τον αφορούν τα πρόσωπα αλλά τα αποτελέσματα..!

Το θέμα δεν ειναι προσωπικό ειναι εθνικό...!

Αφορά όλους τους Έλληνες...!»

 

Για να αναιρέσει μόνος του τον εαυτό του μια μέρα αργότερα ποστάροντας αυτό:

«Μια νέα μέρα ξημέρωσε,

Ο διχασμός των Ελλήνων παραμονεύει για να πάρει τα ηνία,

Πήραμε μια γερή γεύση από την χθεσινή ντροπιαστική συνεδρίαση της βουλής.

Είμαι παρά όλα αυτά βέβαιος ότι πίσω από τα κομματικά συμφέροντα και τις πολιτικές ιδεοληψίες υπάρχει κοινή εθνική συνείδηση και ανθρώπινη δικαιοσύνη που μπορούν να μας ενώσουν σε ΜΙΑ δύναμη ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που παραμονεύει να ανακόψει την μακρά και ένδοξη ιστορία αυτού του τόπου των Ελλήνων!

Σκεφθείτε τι βλέπει ένας Έλληνας από το μέλλον κοιτώντας την σημερινή μας κατάσταση.

Είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται, ποια είναι αυτή η δύναμη που μας έκανε να κινούμαστε με τόση διχαστική αλαζονεία φέρνοντας τόση δυστυχία σε αυτόν τον τόπο που παρά τον πλούτο και την απέραντη ομορφιά δεν μπορούν οι Έλληνες να τον απολαύσουν.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις που απειλούν την ύπαρξή της,

Πάντα έβρισκε την δύναμη μέσα στις ρίζες αυτών που μας ενώνουν ως Έλληνες και ανθρώπους με ιστορία στον πολιτισμό, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη υπέρ της Ανθρωπότητας για να νικήσει τις δυνάμεις της βαρβαρότητας!

Αυτές τις ρίζες που μας ενώνουν, πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τώρα και να αναζητήσουμε όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις που ενωμένες και όχι διχασμένες όπως είδαμε όλοι εχθές το βράδυ θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν!

Απαίτηση λοιπόν όλων μας πρέπει να είναι όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό εκπρόσωποι μας να εστιάσουν αυτήν την στιγμή σε ότι μας ενώνει σαν ιστορικό έθνος και με αυτά να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στους δανειστές!

Δεν υπάρχει μόνο το ΝΑΙ η το ΟΧΙ που θα μας διχάσει, υπάρχει ένα εκκωφαντικό ΝΑΙ στον κοινό τόπο των Ελλήνων που θα μας λυτρώσει!

Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε δυνατοί!»

 

Η αντίδραση του κόσμου (ανάμεσα τους και μερικές Ρουβίτσες) στο Twitter ήταν άμεση και εντελώς κουφή αφού άρχισαν να τον κατηγορούν για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε - ανάμεσα τους ΚΑΙ τα μακαρόνια με κιμά. Παρακάτω θα διαβάσετε ένα best of που αποδεικνύει ότι σε αυτή τη χώρα αν θέλουν να στην πούμε θα βρουν κάτι για να σου την πούνε. Απλά συνήθως θα είναι για τους τελείως λάθος λόγους.

 

«Σάκη σε λατρευω αλλά η παρέα με τους εφοπλισταδες σε χάλασε.κρίμα»

«Αποκλείεται να είσαι ο Ρουβάς.Αν είσαι,κόφτο τώρα γιατί δεν σου πάει.Πολύ παπαγαλίζεις.»

«Σακη μου για μενα θα είσαι παντα το όμορφο αγόρι με το σμιλευτο κορμάκι & τα μακρυά μαυρα μπουκλωτα μαλλιά... Σωπα! (Πρώην Ρουβίτσα)»

«Φόρα τη φούστα σου καλύτερα»

«Τραγουδησε Θεωδωρακη και απεκτησε πολιτικη οντοτητα; Ξεχαστηκε φαινεται που ηθελε να τραγουδηση στα κατεχομενα. »

«Σαν τον γεωργιο παπαδοπουλο μιλας ρε χουντικε...ολο μαλακιες διαγγελματα βγαζεις....ασε και μουστακακι..ιδιος θα εισαι με 2 αποβρασματα..παπαδοπουλο και χιτλερ»

Και φυσικά:

«Θα σου κανω μακαρονια με κιμα για να φας...»

 

{youtube}JHGpyZxzJi4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured