Δελτίο Τύπου

 MARIO_cover

Αρχές Δεκεμβρίου θα  κυκλοφορήσει το νέο international album του Μάριου Φραγκούλη, με τίτλο Beautiful Things.

Η προετοιμασία του χρειάστηκε πάνω από τρία χρόνια, με ηχογραφήσεις που έγιναν σε ΗΠΑ, Ελλάδα, Oυκρανία και Βρετανία.

Το Beautiful Things είναι το τρίτο διεθνές cd του Μάριου Φραγκούλη, μετά τα εξαιρετικά πετυχημένα Sometimes I Dream και Follow Your Heart.

Τα τραγούδια του album υπογράφουν σπουδαίοι συνθέτες: Stephan Moccio (Celine Dion, Josh Groban, Sarah Brightman), David Foster (συνθέτης και παραγωγός των Madonna, Michael Jackson, Celine Dion, Michael Buble), Francesco Sartori (Andrea Boccelli) αλλά και άλλοι καταξιωμένοι συνθέτες και στιχουργοί απ’όλο τον κόσμο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πραγματικά οικουμενικό σύνολο τραγουδιών που εκφράζεται μέσα από την παγκόσμια αξία της μουσικής, σε κάθε δυνατή γλώσα: αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά!

Καλεσμένοι παγκόσμιας ακτινοβολίας συμμετέχουν στα τραγούδια του Beautiful Things.
Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Vanessa Williams, γνωστή από το Oscar τραγουδιού για το τραγούδι από την ταινία Pocahontas αλλά και από τη συμμετοχή της στις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές Ugly Betty και Desperate Housewives.

O πιο «καυτός» λυρικός τραγουδιστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, Vittorio Grigolo συμμετέχει σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Maria Callas. Ο Grigollo εμφανίζεται στις μεγαλύτερες λυρικές σκηνές παγκοσμίως (La Scala, MET) και γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με τις εμφανίσεις και τα cd του.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, προσθέτει την τρομερή μεσογειακή ενέργεια της, ερμηνεύοντας με τον Μάριο Φραγκούλη ένα ισπανόφωνο τραγούδι που χαρακτηρίζει το album με το ξεχωριστό του πάθος.

Την παραγωγή του album έκανε ο διακεκριμένος μουσικός και παραγωγός, Steve Wood.

Το Beautiful Things είναι ένα album για όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή.
Tον έρωτα, τη μουσική, την πίστη, τη συντροφικότητα.
Για όλα όσα μας βοηθούν να βλέπουμε τον κόσμο με αγάπη και αισιοδοξία. Ενα παγκόσμιο μήνυμα για όλα όσα μας ενώνουν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured