Δελτίο Τύπου

 P1010160

Η  “Eπιτροπή πρωτοβουλίας για τη Διάσωση και Αξιοποίηση του Εργοστασίου της Columbia “ συνεχίζοντας την προσπάθεια της  για την δημιουργία Δημόσιου Μουσείου της Ελληνικής Μουσικής και Δισκογραφίας ,στον χώρο του εργοστασίου της Columbia ,διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση    Την Τρίτη 27/9/2011 και ώρα 7 μμ στον χώρο του Πάρκου Φιξ Πατησίων   με θέμα.
-Προτάσεις για τον Σχεδιασμό και την  Αξιοποίηση  του Ιστορικού Τόπου της Columbia και της ευρύτερης περιοχής του Προμπονά .
Η παρουσίαση θα γίνει από την ΕΛΕΝΗ  ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων της Δημοτικής Παράταξης  «Ανοιχτή Πόλη» και από την ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΥΓΡΑ  μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής,
Θα ακολουθήσει μουσικό  πρόγραμμα με την «ΟΜΑΔΑ ΣΑΡΜΑΚΟ»

                                                                                 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Αυγή Θεοδόση  6977246418- 210 2524862 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αλέκος Κρητικός  6977312288
Υφαντής Δημήτρης 210 2284347

e mail   Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured