Βικτωρία Ταγκούλη-Χρίστος Θεοδώρου

 

«Φωτο.βόλτα» live στο ΚοοΚοο την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 22.30

 

«Ένα ταξίδι συναισθημάτων με όχημα την ελπίδα».

Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 22.30

 

Special guest: Ελεονώρα Ζουγανέλη

 

 

 

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, η Βικτωρία Ταγκούλη επιστρέφει στη σκηνή του ΚοοΚοο για μια  ακόμα εκρηκτική μουσική απογείωση. Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η Βικτωρία Ταγκούλη, με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία  της, μεταφέρει τις εικόνες των κομματιών σαν ένα ανθρώπινο φωτοβολταϊκό  και μετατρέπει την ενέργεια σε εικόνα και τραγούδι,  μέσα σε ένα περιβάλλον καθαρά εικαστικό.

Τα τραγούδια της παράστασης, πέραν αυτών του δίσκου, είναι διασκευές του Χρίστου Θεοδώρου, πάνω σε κλασικά παλαιότερα ή πιο σύγχρονα κομμάτια, από το “O Superman” της Laurie Anderson, το “Toi + moi” του Gregoire , τον “Καθρέφτη” του Φοίβου Δεληβοριά, μέχρι το “Total Eclipse” του Klaus Nomi και από το “In a manner of speaking” των Tuxeedomoon μέχρι το “Je veux” της Zaz,  το “Τυχερό μου αστέρι” του Κωνσταντίνου Βήτα και το “Τρένο” –Τρύπες.

Ο δίσκος «Φωτο.βόλτα» είναι η δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Βικτωρίας Ταγκούλη σε στίχους του Διαμαντή Γκιζιώτη και μουσική του Χρίστου Θεοδώρου.

Τα τελευταία τρία χρόνια, χιλιάδες θεατών την έχουν θαυμάσει για τη σπουδαία ερμηνεία της στην παράσταση «Φουρκέτα» στο πλάι της Μαρίας Καβογιάννη και του Κώστα Κόκλα.

 

Ενορχήστρωση: Sam Marlieri - Χρίστος Θεοδώρου

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Χρίστος Θεοδώρου πιάνο-πλήκτρα, Sam Marlieri σαξόφωνο-programming, Δημήτρης Μουτάφης μπάσο, Νίκος Παγώνης ντραμς, Γιώργος Τσουράπης κιθάρες

 

Ώρα έναρξης: 22.30                      

Είσοδος με ποτό: 12€

KooKoo: Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλέφωνο: 210 3450930

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured