Ο Κ.ΒΗΤΑ, ο ξεχωριστός δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, θα μας ξεδιπλώσει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά ηχοτοπία του το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 στο Gagarin 205, στην Αθήνα.

 

Ο Κ.ΒΗΤΑ είναι ένας καλλιτέχνης με πολυσχιδή προσωπικότητα: συγγραφέας, ζωγράφος, φωτογράφος, videoartist, και πάνω από όλα μουσικός.

Είναι ο μουσικός, που με τους στίχους και τις μελωδίες του από την εποχή των Στέρεο Νόβα μέχρι και σήμερα, μας μιλά για την αγάπη, για τη ζωή, για την απώλεια, για όλα τα όμορφα και τα άσχημα, για τη μοναξιά, για την προσωπική ελευθερία, μας ταξιδεύει μελωδικά, μας βοηθά να πετάξουμε σε ανοιχτούς ορίζοντες.

 

Οι εμπνευσμένοι στίχοι του και οι δυναμικές προεκτάσεις των μουσικών αναζητήσεών του μας προτρέπουν να διασχίσουμε μαζί του ένα πρωινό τον κόσμο, με οποιονδ ήποτε τρόπο, να αγαπήσουμε τους ανοιχτούς ουρανούς και τη γη που είναι πιο όμορφη από εμάς...

 

Όπως γράφει ο ίδιος "...τώρα περισσότερο από ποτέ μέσα από το κενό η λέξη θέλει να μιλήσει..." και τώρα πιο έντονα από ποτέ, ο ίδιος ο Κ.ΒΗΤΑ θα επικοινωνήσει ζωντανά μαζί μας και τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα τον απολαύσουμε σε μία ξεχωριστή βραδιά, το

 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει

 

Τιμές εισιτηρίων 12 € και 15 €

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

TICKET HOUSE

 

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντό ς της στοάς)

Τηλ.: 210 3608 366

 

Θεσσαλονίκη

Ticket House, Μητροπόλεως 102

Τηλ.: 2310 264 880

 

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr  |  www.tickethouse.gr 

 

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured