news.team

Three Way Plane + Spinners + 24 Hour</b> την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στη σκηνή του six d.o.g.s


Οι 24 HOURS ξεκίνησαν ως μια παρέα (συμμαθητές στο σχολείο) στις αρχές του 2004 και κάπως έτσι συνεχίζουν ακόμα. Έπειτα από αρκετά live, πρόβες και τζαμαρίσματα, κατέληξαν σε έναν προσωπικό κιθαριστικό ήχο με επιρροές από dark wave, garage, post punk και rock’ n’ roll ακούσματα και συνεχίζουν να εξελίσσουν τον ήχο τους μέσω πειραματισμών και νέων ακουσμάτων. Πιστεύουν ότι η καλύτερη στιγμή για ένα συγκρότημα είναι οι live εμφανίσεις. Επίσημη κυκλοφορία δίσκου τους δεν υπάρχει ακόμα αλλά βρίσκονται σε στάδιο ηχογραφήσεων νέων και παλιών τραγουδιών τους, τα οποία μοιράζουν από χέρι σε χέρι.

http://www.myspace.com/24hours24hours

Το τρίο των THREE WAY PLANE συνδιάζει την πανκ επιθετικότητα, με την indie αισθητική χωρίς όμως να περιορίζεται σε στένα όρια. Αντιθέτως δεν φοβούνται να πειραματιστούν με γκρουβι/φανκ/dub πινελιές ολοκληρώνοντας τον ήχο τους. Έχουν κανει πάρα πολλα live και έχουν ανοίξει συναυλίες των Savage Republic, Senser και Gallon Drunk. Εχουν κυκλοφορήσει ένα EP το 2006 και μετά από συμμετοχές σε συλλογές κυκλοφόρησε φέτος ο πρώτος τους δίσκος με τη βοήθεια της Spinalonga Records. O τίτλος του είναι “give us something new to shout” και περιέχει 11 κομμάτια τους αλλά και 3 remix!

http://www.myspace.com/3wayplane

οι SPINNERS δημιουργήθηκαν  στα τελη του 2007 στην Αθήνα. Επηρεασμένοι απο την ανεξάρτητη σκηνη του 80' και 90 εχουν σκοπό να δώσουν την δική τους αίσθηση στη μουσική εγχώρια σκηνή. Το group εχει δώσει συναυλιες σε club της Αθήνας καθώς και σε αυτοοργανωμένους χώρους και συναυλίες. Τον Ιούνιο του 2008 είχαν την τύχη να ανοίξουν τη συναυλία των Dinosaur Jr στη Αθήνα! Αυτή την περίοδο έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους album και ευελπιστούν να κυκλοφορήσει μεσα στο 2011.

http://www.myspace.com/spinnersband                                    

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

         

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured