NO CHRISTMAS PARTY
 LIVE
by  BURGER PROJECT
25/12/2010   @  FUZZ live music club

Χριστούγεννα 2010. Ο Άγιος Βασίλης δεν θα περάσει απ’ την Ελλάδα. Άδικα θα τον περιμένεις κοιτώντας το τζάκι . Άδικα θα λαχταράς να τον δεις  να μπαίνει και να  αφήνει τα δώρα του κάτω από το στολισμένο δέντρο.
Μην στεναχωριέσαι όμως. Βρέθηκε λύση!  Οι BURGER PROJECT , αποφάσισαν να αντιδράσουν σύσσωμοι σε αυτή την κοινωνική διάκριση και να στήσουν το μεγαλύτερο NO CHRISTMAS PARTY των εποχών στο Fuzz live music club. Το πιο ξέφρενο συναυλιακό πάρτυ της χρονιάς  με την γνωστή συνταγή των BURGER PROJECT  είναι γεγονός. Ο General ConZou, ο Al the X-King, o Cosmic Communist και ο Mosch Holiday στις 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  θα αντικαταστήσουν με το μουσικό ταλέντο τους και τον αχαλίνωτο ρυθμό  τους  την απουσία του ανθρώπου που όλοι περιμέναμε.  Μαζί τους η DJ & παραγωγός του KOSMOS936  Γιώτα  Κοτσέτα!

Tο Αvopolis  δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για το live των Burger Project στις 25 Δεκεμβρίου.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Πέμπτη 23/12, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.

www.myspace.com/theburgerproject
www.fuzzclub.gr

Doors Open: 20:30  - Concert Begins: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15€

Fuzz Club: Λεωφ. Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured