HOSPITAL SHOWCASE

ALXP | SLYDEX | ZORZ | NANOTEKT | LASKO | TRUST RADIO
JOSE AMBA | KOLEON
PARIS ANAGNOSTOPOULOS | ELLI TAVLARIDOU

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 23:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Hospital είναι μια ομάδα νέων καλλιτεχνών που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής τα τελευταία 4 χρόνια. Με κύρια επιρροή την Techno και House σκηνή, το Ηospital, με έδρα την Αθήνα, έχει ως βασικό στόχο την αναβάθμιση της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής και την ανάδειξη των καλλιτεχνικών προβληματισμών της νέας γενιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στα Ηospital parties δείχνει την εκτίμηση και αποδοχή της αρχικής ιδέας.

Η εξέλιξη του Hospital ονομάζεται ΗOSPITAL SHOWCASE και θα παρουσιαστεί σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s στις 23 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια διαφορετική βραδιά οπού η ατμόσφαιρα του party θα συνδυαστεί με άλλα ρεύματα της σύγχρονης τέχνης ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει περισσότερες αισθήσεις. Ο φωτογράφος Πάρης Αναγνωστόπουλος και η σχεδιάστρια  'Ελλη Ταβλαρίδου θα εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μέσα από τις εκθέσεις, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο του six d.o.g.s. Ο Lasko, εικαστικός και γλύπτης, θα παρουσιάσει το νέο του project που βασίζεται στην τεχνική των “optical illusions”, ενώ ο Nanotekt θα διαμορφώσει τα visuals του dancefloor,  δίπλα στους resident djs του Ηospital : AlxP, Slydex και Zorz. Παράλληλα, στο εξωτερικό bar του six d.o.g.s την μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν οι djs Koleon και Jose Amba.

Η βραδιά θα μεταδοθεί  ζωντανά από τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Trust Radio. Σκοπός είναι η «νοσοκομειακή» αισθητική να αποτυπώσει μια διαφορετική πλευρα της αθηναϊκής Underground σκηνής.

Περαστικά.

-Ημερομηνία: 23 Δεκεμβρίου
-Ώρα έναρξης: 23:00
-Είσοδος: Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured