Live @ KNOT Gallery: unu (Αντώνης Ανισέγκος ) & bestbefore ( Ανδρέας Καραουλάνης) Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010_Έναρξη: 20:30_Είσοδος: 5 ευρώ


unu (Αντώνης Ανισέγκος ) - Live Electronics
Ο Αντώνης Ανισέγκος ζει και εργάζεται στο Βερολίνο ως συνθέτης και πιανίστας (τόσο στην κλασσική / σύγχρονη όσο και στην τζαζ / αυτοσχεδιαζόμενη μουσική σκηνή). Έχει σπουδάσει πιάνο, Jazz πιάνο και σύνθεση στη Βουδαπέστη, τη Βιέννη, την Κολωνία και το Βερολίνου και έχει αποσπάσει βραβεία σύνθεσης. Είναι μέλος του συνόλου σύγχρονης Μουσικής European Music Project και εμφανίζεται μεταξύ άλλων με τα σύνολα Grix (με τους Φλώρο Φλωρίδη και Γιώργο Δημητριάδη), Amoebas (με τους Chris Dahlgren, Christian Weidner και John Schröder),Trio IAMA (με τους Γιάννη Ανισέγκο και Μαρία Ανισέγκου), Lynx (με τους Kalle Kalima, Danny Schröteler και Samuel Rohrer), ΣΩΜΑ (με το Θύμιο Ατζακά), ddaA (με τον Oliver Steidle), KAYA (με την Yuko Kaseki), oneone (με τον Rainer Jancis). Πραγματοποιεί διεθνή καριέρα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και τα τελευταία χρόνια είναι ενεργός και στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
http://enstase.wordpress.com/

Μπορείτε να κατεβάσετε μια πρόσφατη κυκλοφορία των oneone εδώ: http://www.archive.org/details/SNNT044-oneone
καθώς και μια πρόσφατη κυκλοφορία των ddaA εδώ:http://www.archive.org/details/ca389_d

bestbefore ( Ανδρέας Καραουλάνης) - Live Visuals
Ο Ανδρέας Καραουλάνης προέρχεται από το χώρο του προγραμματισμού και του animation. Η πιο πρόσφατη δουλειά του επικεντρώνεται στο σχεδιασμό διαδραστικών μέσων και animation. Ένα απο τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ του είναι το bestbefore, ένας διαδυκτιακός χώρος που παρουσιάζει τη δουλειά του.
http://www.bestbefore.gr/

 

KNOT Gallery
Mιχαλακοπούλου 206 & Πύρρου (εις. από Πύρρου)
πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι
Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured