absent without leave
+ naono & melorman

Live
την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου  στο SIX D.O.G.S
_______________ 
 
Ο absent without leave θα βρεθεί στη σκηνή του six D.o.g.s παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο faded photographs. Τη συναυλία θα ανοίξει το γνωστό ηλεκτρονικό δίδυμο των naono & melorman, με ένα από κοινού set.

absent without leave
Ο absent without leave, κατά κόσμον Γιώργος Μαστροκώστας, ξεκίνησε να ηχογραφεί το 2001 στην Αθήνα και πλέον αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο παγκόσμιο shoegaze / post-rock στερέωμα, κυκλοφορώντας τις δουλειές του σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρείες παγκοσμίως. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο, τρίτο κατά σειρά, προσωπικό του album, με τίτλο faded photographs, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι port-royal, stafraenn hakon, epic45, millimetrik (below the sea, le chat blanc orchestra, glider, parallel lines), αλλά και μέλη των hood, the declining winter, eksi ekso, plumerai κ.ά. ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο ακόμη albums, τα οποία απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και κυρίως τον ξένο τύπο, στις αγγλικές distant noise και unlabel, δύο eps, στην καναδική chat blanc και την ιαπωνική duotone, καθώς και έξι split κυκλοφορίες με καλλιτέχνες όπως port-royal, yellow6, landshipping (ex-metrotone) feat. isan, kimonophonic κ.ά. Το 2006 ίδρυσε τη δική του ανεξάρτητη εταιρεία sound in silence ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογές που κυκλοφόρησαν από ξένες εταιρείες σε χώρες όπως Αγγλία, Ιαπωνία,ΗΠΑ, Γαλλία, Δανία, Καναδάς κ.ά. Ανάμεσα στις συνεργασίες του περιλαμβάνονται κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς shoegaze / post-rock / ambient σκηνής όπως port-royal, yellow6, televise (ex-slowdive), epic45, stafraenn hakon, hood, millimetrik, carta κ.ά. Έχει εμφανιστεί live, τις περισσότερες φορές μετά από προσωπική πρόσκληση των ίδιων των καλλιτεχνών, με τους god is an astronaut, 65daysofstatic, i like trains, port-royal, piano magic, jeniferever, manyfingers, millimetrik και section 25 καθώς και σε αρκετά festivals, μεταξύ των οποίων στο synch festival 2007 (ανάμεσα σε καλλιτέχνες όπως οι mum, !!!, front 242 κ.ά.). Έχει συνθέσει το soundtrack της μικρού μήκους ταινίας the crossroads του Πέτρου Σοφικίτη, ενώ η δουλειά του έχει παρουσιαστεί από μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως (bbc 6 music, resonance fm κ.ά.
www.myspace.com/geezertek

naono
Ο naono (Αντώνης Συμεωνίδης ) γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Η μουσική του δημιουργεί ένα παιγνιώδες περιβάλλον που συνδυάζει αναπάντεχες ρυθμικές συνθέσεις, ατμοσφαιρικές μελωδίες και αποσπάσματα προερχόμενα από φυσικές ηχογραφήσεις .Ασχολείται επίσης με το sound design για ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ. Ο naono έχει στο ενεργητικό του 3 albums, “slope drifting” (2003), "`tumbleweed tracks" (2008) και sleepy pebbles (2010) καθώς και μια πληθώρα διαδικτυακών releases σε netlabels.
www.myspace.com/naono

melorman
Ο melorman (Αντώνης Χανιωτάκης) ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική από το 2001. Η μουσική του βασίζεται σε μελωδικές κλίμακες και στην αρμονική εναλλαγή μεταξύ τους. Έχει κυκλοφορήσει 6 eps σε διάφορες εταιρίες στον κόσμο όπως το "drawing circles through an empty sky","biography","expressing thoughts","distant thoughts in the same room",'take two of these tonight","reflux". Έχει κυκλοφορήσει δύο albums, το "far away morning" στην cct records , και το "out in a field" στην symbolic interaction. 'Eχει συμμετάσχει επίσης σε 5 συλλογές σε συνεργασία με εταιρίες από Ιαπωνία, ΗΠΑ, Αγγλία, Πολωνία. Τον Ιανουάριο του 2011 θα κυκλοφορήσει το καινούριο του album στην sun sea sky productions.
www.myspace.com/melorman

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured