Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Gazarte
 
με τον 1ο από τους 5 θεματικούς κύκλους παραστάσεών του
«3 Χ 3»
 
 5 & 6 Δεκεμβρίου
 
Ερμηνεύει η Ελλη Πασπαλά

Tο Gazarte σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου, την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου (Ωρα προσέλευσης 20:30).
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως την Παρακευή 3/12, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.

Αν ήδη από τα χρόνια του Πυθαγόρα η εσωτερική σύνδεση μαθηματικών και μουσικής θεωρείται δεδομένη, δεν είναι καθόλου περίεργο που ο Σταύρος Ξαρχάκος επέλεξε τον τίτλο «3 Χ 3» για τον πρώτο κύκλο των θεματικών εμφανίσεών του στο Gazarte.
 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, το «3 Χ 3», ως αριθμητική πράξη αποκαλύπτει και πολλά –όχι όμως τα πάντα- για την ίδια την παράσταση, που άξονά της θα έχει τα τραγούδια 3 συνθετών: του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και του Σταύρου Ξαρχάκου. Η μουσική τους θα συναντήσει το λόγο μεγάλων ποιητών -του Νίκου Γκάτσου, του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη) του Νίκου Καζαντζάκη και άλλων σημαντικών ποιητών.
 
Μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο η 12μελής Κ.Ο.Ε.Μ., με την οποία συμπορεύεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Ερμηνεύει η Ελλη Πασπαλά – μια σπουδαία φωνή, που ισορροπεί επιδέξια μεταξύ τεχνικής και συναισθήματος.
 
Στο Gazarte  5 & 6/12.
 
Επόμενος θεματικός κύκλος: Η τέχνη της μουσικής επένδυσης στον κινηματογράφο από 12/12 και για τρία διήμερα ( Κυριακή - Δευτέρα).
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gazarte - Βουτάδων 32-34, Γκάζι (στάση Κεραμεικός),
τηλ.: 210-34.60.347, 210-34.52.277.
Προπώληση εισιτηρίων: www.i-ticket.gr, www.gazarte.gr
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured