news.team

ΚΟΚΚΙΝΟ

του Τζον Λόγκαν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 21.15 στο θέατρο Δ.Χορν

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για το βραβευμένο έργο του Τζον Λόγκαν «Κόκκινο». Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 3 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με τον ίδιο στο ρόλο του μεγάλου ζωγράφου Ρόθκο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο στο ρόλο του βοηθού του. Το έργο που θεωρείται από τα πιο σημαντικά σύγχρονα θεατρικά κείμενα, απέσπασε έξι βραβεία Tony (καλύτερο θεατρικό έργο του 2010, καλύτερη σκηνοθεσία (Michael Grandage), καλύτερος β’ αντρικός ρόλος (Eddie Redmayne), φωτισμοί, σκηνικά και ήχος).

Η υπόθεση του έργου βασίζεται σε μια στιγμή του Ρόθκο, ενός ζωγράφου που σήμερα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους του 20ου αιώνα. Σε μια εποχή που όλοι και όλα είναι στο κόκκινο, ο συγγραφέας μιλά όχι μόνο για την τέχνη και την εξαγορά της, αλλά και τη συνείδηση, το χρήμα, το αίσθημα, τις σχέσεις, την ανταλλαγή και το ξεπούλημά τους.

Το Avopolis, σε συνεργασία με την oμάδα Ελληνική Θεαμάτων προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράστασης της Παρασκευής, 3ης Δεκεμβρίου.
 Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Κόκκινο» στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο. Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (9:15).
 

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά : Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια : Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί : Λευτέρης Παυλόπουλος

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ
ΑΜΕΡΙΚΗΣ 10, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 – 3612500

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 13.00 & 17.00 – 21.30
Κυριακή 12.00 – 21.30
Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet :  www.ellthea.gr
Στην Τράπεζα Πειραιώς,  με την υπηρεσία EasyTicketing σε επιλεγμένα καταστήματα

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured