Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του Myspace Greece, το Myspace Greece σε συνεργασία με την Just Gazing Records, εξασφάλισε σε  αποκλειστικότητα 2 live τραγούδια του Sillyboy, έτσι όπως ακούστηκαν στο Bios στη non-electronic παρουσίαση του νέου album του, με τίτλο “Played”.

Ο Sillyboy δανείστηκε το όνομά του από το "Silly Boy Blue" του David Bowie. Έχει ασχοληθεί με μουσική σύνθεση και επιμέλεια τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ, κρατώντας πάντα την επαφή του με την indie μουσική σκηνή μέσω του συγκροτήματος των Expert Medicine, του οποίου είναι και μέλος. Το 2008 ξεκίνησε να ηχογραφεί τις προσωπικές του ιδέες και to 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του, με τίτλο "Played".

Το “Played” κυκλοφόρησε αρχικά σε 500 αριθμημένα βινύλια και σε συνδυασμό με τα θετικά σχόλια των δημοφιλέστερων DJs’ της παγκόσμιας underground σκηνής, εξασφάλισαν στον Sillyboy την παγκόσμια διανομή του album από τον Ευρωπαϊκό δισκογραφικό όμιλο της ΕPM.

Το “Thin Air” και το “Played”, είναι διαθέσιμα σε δύο μοναδικές εκτελέσεις μόνο στο Myspace από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στα ακόλουθα link, http://mysp.ac/ad5ESn και http://mysp.ac/bA3KTe

SILLYBOY LIVE + LILIS BROTHERS @ ΤΩΡΑ Κ44! - ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - FREE ENTRANCE

Tην Τρίτη 16/11 στο TΩΡΑ Κ44! η Just Gazing Reords παρουσιάζει το 3ο showcase της μετά τις επιτυχημένες βραδιές στο Reworks festival και στο Bios.

Έχοντας συνδέσει το ονομά του με τον καλλιτέχνη που παρέδωσε "το καλύτερο εγχώριο album για το 2010" ο Sillyboy και η παρέα του φέρνουν το album "Played" στα μέτρα μιας rock τριάδας και με βάση το μπάσσο,την κιθαρά, τα φωνητικά και τα τυμπάνα, ανεβάζουν τα standards σε αυτό που ονομάζουμε indie live act στην χώρα μας.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν με το νέο τους ήχο (και δοκιμάζοντας τις επόμενες κυκλοφορίες του label τους) οι Lilis Brothers που θα κάνουν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα deck ύστερα απο απουσιά 2μιση μηνών.

H είσοδος είναι ελεύθερη και το event θα ξεκινήσει στις 22:00.

Love Is All.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured