Το VOLUME festival έρχεται την Tρίτη 26 & Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 - μια δυνατή Live εμπειρία περιμένει το κοινό στο Βόλο!


Στη μέση του Φθινοπώρου, για 2 ημέρες μεσοβδόμαδα (!) παραμονές της εθνικής εορτής, νότες περιμένουν να μας παρασύρουν σε μια αναπάντεχη εμπειρία, ένα τολμηρό κάλεσμα. Guests έκπληξη και τοπικά σχήματα επί σκηνής από τις 9μμ μέχρι αργά κάθε βράδυ ως εξής:

Τρίτη 26 Οκτωβρίου
ΜΟΝΙΚΑ
Τhe Burger Project
Blue jazz Fiction
Pig In a Poke

Tετάρτη 27 Οκτωβρίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
63 High
Ska Bangies (acoustic)
Inner Sleeves


ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 διπλές προσκλήσεις για κάθε μια ημέρα του VOLUME Festival!!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση στείλτε μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 25/10 την απάντηση στις εξής πολύ απλές ερωτήσεις:

-Πως λέγεται το τελευταίο άλμπουμ  της Μόνικα .
-Σε ποιο σχήμα ήταν ηγετική μορφή ο Γιάννης Αγγελάκας στη δεκαετία του ΄90?

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.

Όλα τα δυνατά ονόματα στην καλύτερη στιγμή τους μας περιμένουν σε μοναδικές εμφανίσεις!
Η Μόνικα επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Θεσσαλία με το πολυμελές σχήμα της και πολλοί θαυμαστές αναμένονται από την ευρύτερη περιοχή την Τρίτη το βράδυ- μαζί στο πρόγραμμα και οι φανταστικοί Burger Project με καινούριες διασκευές από κομμάτια που σίγουρα (δεν) έχετε ξανακούσει! Tην Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα ‘πάει ψηλά το χειμώνα μας’ για φέτος ο Γιάννης Αγγελάκας παρέα με τον Ντίνο Σαδίκη και το Στάθη Αραμπατζή, δηλαδή το νέο ‘τρίο’ του, που με τη βοήθεια του Τίτου Καργιωτάκη στις κονσόλες αναδεικνύει μια νέα πτυχή του αγαπημένου Έλληνα συνθέτη τραγουδιστή- άλλο ένα άτυπο ντεμπούτο! Μη χάσετε νωρίτερα την παρουσίαση δίσκου με φρέσκο υλικό από τους συγκλονιστικούς 63 High και τη θετική αύρα των Ska Bangies που θα ξεσηκώσουν ακόμη και σε ακουστικό στυλ.
Μαζί τους, οι εναλλακτικοί Pig In a Poke, η all-girl έκπληξη Blue Jazz Fiction και οι νεοσύστατοι Inner Sleeves ως άξιοι ντόπιοι εκπρόσωποι!


Νιώστε την ένταση ζωντανά στις 26 και 27 Οκτωβρίου, στην αίθουσα Gold Star  στου Τσαλαπάτα, στα Παλαιά, στην είσοδο της πόλης του Βόλου. (http://www.palaia.gr/web/default.asp )


Ε ι σ ι τ ή ρ ι α
Στην είσοδο  : 15 €  
Προπώληση  : 13 €  ημέρας,  25 €  εισιτήριο 2 ημερών (περιορισμένα)


Σημεία προπώλησης ( μέχρι 26/10 ) :
• Public Bόλου (Κονταράτου και Ογλ)
• Καταστήματα Seven spots Βόλου
• Αββαείο (Λαχανά 1, Τσαλαπάτα Παλαιά)
• Κουρσάρος (Ιάσονος 123 και Γκλαβάνη)

 

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured